YouTube logo

De Flip n’Grip Wallet

Zo nu en dan kom je echt waanzinnige projecten tegen op Kickstarter. De Flip n’Grip Wallet is zo’n voorbeeld. Een vrij basic vormgegeven portemonnee, waarvan je niet verwacht dat hij dit allemaal in zich heeft. 

Ja, natuurlijk. Ik weet dat er wel meer dan zes pasjes in mijn eigenlijke portemonnee zitten. En ja, ik weet dat de Flip n’Grip Wallet voor mannen ontworpen is. Maar eerlijk is eerlijk: ook ik vind het een leuk hebbedingetje! Vooral de turkooizen variant vind ik erg mooi. En hij is nog handig ook!

MobileMobile

Maarrr… voor niets gaat de zon op. Zo ook bij de Flip n’Grip Wallet. En je zou nog best eens van het prijskaartje kunnen schrikken. Pas vanaf 99 Amerikaanse dollars kun je er eentje bemachtigen. De meest uitgeklede versie wel te verstaan. Tja. Aan de andere kant: de Flip n’Grip Wallet is bijna onverwoestbaar. Net zoiets als “Diamonds are forever”.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor jezelf of voor je vriend? Neem dan snel een kijkje op Kickstarter. Het project is namelijk afhankelijk van het aantal bestellingen dat er wordt gedaan. De komende drie weken wordt duidelijk of het project ook echt op de markt gebracht gaat worden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.