Black_Friday_Online

De favoriete webshops van de redactie

Het is weer de tijd van het jaar: SALE, SALE, SALE! Lekker vanuit je luie stoel kleding of gadgets bestellen, dat vervolgens gewoon lekker tot aan de voordeur wordt geleverd. Onze redactie heeft ook wel een paar favoriete webshops, al is er één specifieke webwinkel die er – zonder met elkaar te overleggen – toch steeds uitspringt. Lees hier wat de favoriete webshops van de TechGirl-redactie zijn.

Anke

Okay… Mijn favoriete webshops. Bol staat daar sowieso in. Die webshop gebruik ik al jaaaaaren. Het voelt vertrouwd, er is veel assortiment en ik krijg mijn pakketjes altijd – en snel! Ik kan er niet altijd vinden wat ik zoek, maar over het algemeen shop ik toch het vaakst bij Bol. Tenzij het over kleding gaat, dan kies ik meestal voor Wehkamp. Ik vind Wehkamp wel een beetje duur, maar de website en app zitten zo goed in elkaar dat ik het toch doe. Een fijn bestelproces, waarbij je ook altijd inzichtelijk ziet wanneer je items kunt verwachten. De accountpagina werkt voor mij ook fijn. Misschien gun ik het Wehkamp ook wel het meest. Het is van oudsher een Dedemsvaarts bedrijf en drie keer raden waar ik vandaan kom!

Susan

Voor alles met een stekker (en alles voor een glimlach, ha haa) ga ik standaard naar Coolblue. Razendsnel geleverd (soms zelfs dezelfde dag nog!) en de beste klantenservice die ik ooit mee heb gemaakt. Kleding shop ik vaak via Zalando of AboutYou, en dan meestal zelfs in hun eigen app en niet eens op de website zelf. Maar de webshop waar ik het meest koop is ab-so-luut bol.com. Ik koop er m’n wasmiddel (vaak in de aanbieding!), tandpasta, boeken, spelletjes… ik heb er zelfs ooit een trui gekocht. Het allerfijnst vind ik het als ik mijn bestelling naar een afhaalpunt kan laten versturen, aangezien ik op de een of andere manier thuis altijd de postbezorger mis. Even ophalen op weg naar huis en klaar, I love it!

Marianne

Mijn favoriete webwinkel? Bol.com – en dan speciaal de e-book sectie – is de webwinkel waar ik het meest te vinden ben. Zeker omdat ik een Kobo Plus-abonnement hebt. Ik kan daar makkelijk leuke boeken vinden. De rubricering zit goed in elkaar: het downloaden en gebruiken van e-books is makkelijk geregeld. Dus Bol.com: nog steeds als favoriet!

Jenny

Oke, ik sluis ook het grootste deel van mijn salaris dat opgaat aan online shoppen over naar Bol.com, maar er zijn talloze andere webshops waar ik veel van houd. In de basis vind ik Amazon een veel betere optie: het heeft ALLES, het is internationaal én het Prime-lidmaatschap heeft een fijne link naar de online streamingdienst Amazon Prime Video (Fleabag!). Het enige nadeel is dat je vaak in het bestelproces pas ontdekt dat iets niet naar je land mag worden gestuurd of dat de verzendkosten erg hoog zijn. Ook ben ik nooit helemaal zeker of ik douanekosten zal krijgen en die onzekerheid is dan weer een groot nadeel aan internationaal winkelen. Daarnaast vind ik Big Cartel fantastisch. Het is niet zozeer een webshop, het is meer een webshopplatform waar veel tattoo-artiesten die ik geweldig vind een winkeltje hebben. Je kunt daar bijvoorbeeld shirts of kunstprints kopen met door die artiest gemaakte kunst erop. Een artiest die ik bijzonder vind is bijvoorbeeld EuropeanSon, die ook op bestelling ‘jouw’ zin in zijn handschrift naar je opstuurt. Zo heb ik mijn ‘vaste’ tattoo-artiest ‘Everything sweet ain’t sugarcoated’ laten zetten in het mooie handschrift van EuropeanSon. Cool dat dat kan, toch?

Nadi

Mijn favo webshops zijn Wehkamp en Boozyshop. Wehkamp verkoopt River Island (m’n allerlievelingsmerk 😍), levert een dag na bestelling en is gemakkelijk met retourneren. Boozyshop is gewoon #makeupheaven. Ze verkopen m’n favo merken, leveren de dag na bestelling én pakken de pakketjes mooi in.

Wat is jouw favoriete webshop? Deel hem en wie weet shoppen wij daar ook het meest in 2020!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.