Bezoek hoofdkantoor LG

De allernieuwste snufjes van LG: een bezoek aan de showroom in het hoofdkantoor van LG!

TechGirl Ilse nam een bezoek aan de showroom in het hoofdkantoor van LG. Ook al stopt LG met het produceren van smartphones, ze hebben nog meer dan genoeg innovatieve producten, en die mocht ik gaan bekijken!

LG maakt witgoed sexy

LG maakt wasgoed “sexy” met de nieuwste wasmachines, drogers, kledingstomers en koelkasten. Waar vroeger de wasmachines en drogers weggestopt werden in een kast, zien de wasmachines er tegenwoordig zo mooi uit dat dit eigenlijk niet meer nodig is. LG streeft ernaar om innovatief te zijn en dat was goed te merken tijdens mijn bezoek.

Waar andere merken nog steeds een riem in de motor van de wasmachine gebruiken, is LG een stuk innovatiever en werkt LG met een magnetisch veld. Hierdoor heb je geen last van slijtages aan de riem, zijn de wasmachines energiezuiniger, komt er minder warmte vrij en zijn de wasmachines stiller. Daarnaast kan de trommel hierdoor 6 verschillende wasbewegingen maken geschikt voor verschillende soorten stof. De AIDD (artificial intelligence direct drive) techniek kan automatisch de was wegen, het watergebruik instellen en zelfs de zachtheid van de stof herkennen! Bovendien kunnen de wasmachines gebruikmaken van stoom. Dat is antiallergisch en zorgt voor 30% minder kreukels. Handig dus als je niet zo van strijken houdt 😉

Het leukste snufje van de wasmachine dat ik tijdens mijn bezoek aan LG heb ontdekt, is misschien nog wel de wifi-connectie en smart pairing. Als je namelijk de droger van dezelfde lijn hebt, hoef je deze niet meer in te stellen als je was uit de wasmachine komt. De wasmachine geeft namelijk zijn instellingen door aan de droger. En, vergeet jij ook altijd de was uit de wasmachine te halen? Dan kan de wasmachine jou een notificatie op je telefoon of LG tv geven wanneer deze klaar is. Zo heb je nooit meer last van muffe kleding wanneer je ze weer eens vergeten bent uit de wasmachine te halen.

MobileMobile

De hipste apparaten van LG

De meest hippe apparaten die ik ontdekt heb tijdens mijn bezoek aan LG zijn toch wel de LG Stylers kledingstomers en de InstaView Door-in-Door koelkasten. De InstaView koelkasten zien er hartstikke hip uit en ik zou hem middenin mijn woonkamer plaatsen, zo mooi ziet hij eruit! Het is echt zo’n apparaat dat je bij een bekende tegenkomt en denkt: die moet ik ook hebben (totdat je de prijs ziet). Je klopt twee keer op de deur en kunt meteen zien wat er in nog in je koelkast zit. Als je gasten niet weten wat ze willen drinken klop je twee keer op de deur en dan kunnen ze meteen zien wat je hebt. Zo hoef je niet meer de deur voor een lange tijd open te houden, wat behoorlijk wat energie bespaart. Dit lijkt me ook een ideale functie voor als je kids hebt.

Stoomkasten, wasmachines en koelkasten van LG

De LG Stylers kledingstomers zijn kasten waarin jouw kleding gestoomd kan worden. Ideaal voor als je doorweekt van de regen op kantoor komt. Hang je kleding erin en het wordt meteen droog. Je kleding kan in deze kasten gereinigd worden zonder gebruik van chemicaliën. De kasten ontkreuken je kleding, waardoor je minder vaak een strijkijzer in je hand hoeft te hebben. Het zou mij niks verbazen als je deze kasten in een korte tijd tegenkomt in businesshotels, grote bedrijven en lounges van vliegmaatschappijen.

De nieuwste monitoren van LG

Zo kreeg ik tijdens mijn bezoek aan LG alle nieuwe monitors van LG te zien in alle verschillende productlijnen: UltraGear, UltraWide en UltraFine. UltraGear is de monitorlijn die echt bestemd is voor de diehard gamers. Deze monitors bevatten hoge verversingssnelheden met hoog contrast. Daarnaast is de UltraFine lijn meer bedoeld voor content creators of thuiswerkers. LG heeft ook nog een Ergo lijn. Hierbij worden de monitoren geleverd met monitorstandaarden die je op je bureau kan klemmen. Je kan zo zelf je monitor precies instellen in de houding die jij wilt. Ideaal voor het thuiswerken dus!

LG OLED tv’s

Als laatste tijdens mijn bezoek aan LG kreeg ik nog de nieuwste OLED tv’s van LG te zien. De tv’s zien er prachtig uit en de beeldkwaliteit was heel goed. De afmeting van tv’s wordt steeds groter en eerlijk gezegd schrik ik altijd een beetje als ik een 65′ tv in een woonkamer zie. Deze vallen echter in het niet als ze naast nog grotere tv’s hangen zoals hier in de showroom. Mijn oog viel vooral op de LG Signature OLED 8K tv. Zo’n goed beeld heb ik eerlijk gezegd nog niet gezien. Aangezien LG wel echt de founder is van OLED was dit eigenlijk ook wel te verwachten. Jay liet mij nog het webOS interface zien, waar de EK-wedstrijden gewoon ingepland kunnen worden met een reminder. De functie is nog niet helemaal ideaal geïntegreerd in Nederland, maar dat zal vast binnenkort komen. Ik was vooral verbaasd over de snelheid van webOS. In tegenstelling tot mijn tv lijkt webOS bijna even snel te zijn als mijn telefoon. Zo hoef je je dus niet meer te storen aan een te langzame smart-tv. Daarnaast zit in webOS alles meteen verwerkt: Netflix, Youtube, Disney Plus etc. Hierdoor hoef je niet meer van app naar app te schakelen maar zie je alles in een beeld. Ideaal dus als je niet weet wat je wilt kijken.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten