Samsung Levelbox Mini

Compacte speaker van Samsung

Betaalbaarder en smaller: dat zal de nieuwste draadloze speaker zijn die zich bij de Samsung Level serie zal voegen. De Samsung Level Box mini lijkt in zekere mate op zijn voorganger, de Level Box, maar is hier dus een kleinere en lichtere variant van. Wat kunnen we allemaal van deze compacte speaker verwachten?

De Level Box mini is eenvoudig te verbinden met je smartphone door middel van NFC. Door het installeren van de Level app wordt het mogelijk om onder andere SoundAlive te gebruiken, wat garant staat voor optimale geluidskwaliteit door het anticiperen op geluiden in de omgeving. Ook de metallic body van de Level Box mini zorgt voor deze ultieme kwaliteit. De body onderdrukt namelijk ruis en echo.

MobileMobile

Niet alleen is het mogelijk om muziek af te spelen met de Level Box mini, maar ook het beantwoorden van oproepen is een optie door de ingebouwde microfoon in de speaker. Met de knoppen op de speaker is het belletje eenvoudig af te wijzen of te accepteren. Ook is met deze knoppen de muziek te regelen, wat tevens kan met de app. Al met al gaat de Level Box mini zo’n 25 uur mee door de 1600mAh batterij.

Nog even geduld, want de Samsung Level Box mini is vanaf eind september te verkrijgen in vier verschillende kleuren voor een adviesprijs van 99,99 euro!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.