Ben je net als ik gezegend met een prachtige onderkin? Probeer je die ook altijd te verbergen? Niet meer doen! Chinning is de nieuwste trend waarbij je dus vol trots je onderkin toont.

De trend is begonnen door Instagrammer Michelle Liu van @chinventures. Ze wilde anderen helpen zich meer comfortabel te voelen in hun eigen huid. Ze begon haar Instagram en zette hierop foto’s vanuit een lage hoek met bekende toeristische achtergronden. Inmiddels heeft ze 10.000 volgers en als je zoekt op #chinning kom je heel wat resultaten tegen van vrouwen die haar voorbeeld volgen.

Mijn onderkin is iets dat ik ook regelmatig probeer te verbergen. Maar helaas, met alle smartphone paparazzi aka vrienden met mobiel om mij heen, heb ik een aardige collectie onderkinfoto’s verboden op social media te plaatsen. Vanaf nu hoef ik dus alleen maar #chinning erbij te zetten en ik ben hip! Scheelt weer een hoop werk en ik draag bij aan een positief zelfbeeld, aldus Michelle Liu. Durf jij je kin al te tonen?

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.