Cellularline: Accessoires voor je iphone 6

Na alle commotie rondom de iPhone 6, dat het schijnt te buigen is er ook leuk nieuws, want Cellularline presenteert nieuwe beschermhoesjes speciaal voor de nieuwe iPhone reeks.

Protect your iPhone 6

Je wilt natuurlijk niet dat je smartphone gaat buigen, beschadigd raakt of nat wordt. Cellularline biedt een aantal nieuwe beschermhoesje voor je iPhone 6 en iPhone Plus. Voor ieder wat wils, want ze zijn te verkrijgen in verschillende kleuren. Cellularline biedt zelfs voor diegenen die op zoek zijn naar een combinatie van bescherming en prestatie.

De DOUBLE STRONG hoes is gemaakt van een dubbele laag rubber met een ondoorzichtige uitvoering waardoor je toestel beter beschermd blijft. De CLEAR DUO case bestaat uit een tweedelige frame: een rubberen frame voor een optimale bescherming van de voorkant en een doorzichtige frame voor een maximale bescherming van de achterkant zonder het design te verpesten. De VISION SLIM hoes beschikt over een handige sta-modus voor volledige bescherming, comfort en gemak.

MobileMobile

De FLAP ESSENTIAL en de BOOK ESSENTIAL zijn beschermhoezen van ecologisch leer: door de gemakkelijke omslag zorgen ze voor maximale bescherming van het display. De BOOK AGENDA is geschikt je creditcards, visitekaartjes en je bankpasje. Als jij je nieuwe iPhone 6 of iPhone 6 Plus maximaal wilt beschermen tegen welke impact dan ook, dan is de HAMMER case iets voor jou.

Schermbescherming

Om het scherm van je iPhone 6 en iPhone 6 Plus te beschermen zijn kwalitatieve beschermfolies een absolute must. Daarom zijn de populaire INVISIBLE, de vingerafdrukwerende ANTI-TRACE en de OK Display Easy Fix beschermfolie, inclusief applicator, nu al beschikbaar.

Lees voor meer informatie en design beschermhoesjes hun website www.cellularline.com

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.