Bol.com bestelling
Bol.com bestelling bij Albert Heijn afhalen

Bol.com bestelling bij Albert Heijn ophalen

Handig, dat online shoppen! Je koopt wat vanuit je luie stoel en het wordt gewoon aan huis gebracht. Als je niet de hele dag op het pakketje wilt wachten, laat je het gewoon bij een afhaalpunt bezorgen. Mits het in de buurt is natuurlijk. Gelukkig komen daar steeds meer opties bij, zodat je niet lang hoeft te reizen om je pakket op te halen. Vanaf nu kun je zelfs jouw Bol.com bestelling bij Albert Heijn ophalen. Handig voor als je toch al boodschappen moest doen!

Op dit moment zijn er 59 filialen met een Bol.com afhaalpunt. Je kunt daar terecht tijdens de openingstijden van de Albert Heijn supermarkt; dat betekent dat je er ook in de avond en in het weekend terecht kunt. Het is uiteindelijk de bedoeling dat bijna alle AH’s met een afhaalpunt worden uitgerust.

MobileMobile

Bol.com bestellingen vanaf twintig euro, worden geheel gratis bezorgd. Het maakt daarbij niet uit of je het thuis- of in de winkel laat bezorgen. Toch niet tevreden over de aankoop? Je mag het binnen dertig dagen retourneren. Dat kan ook bij één van de Albert Heijn afhaalpunten.

Meer weten over de Bol.com afhaalpunten? Lees meer op de website.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.