Sony SRS-X2
Sony SRS-X2

Bluetooth speakers voor onderweg

Onderweg of op de plaats van bestemming – met fijne muziek wordt alles beter. Bij een barbecue of tijdens het studeren, dat maakt eigenlijk niet uit. Als er maar geen vreselijke ruis in zit. Of dat je concessies moet maken qua design of batterijduur. Welke bluetooth speakers zijn dan wel geschikt?

De SRS-X2 en -X3. Als we Sony mogen geloven in ieder geval. De X2 en X3 zijn compacte, draadloze speakers die muziek via bluetooth of NFC kunnen ontvangen. Met NFC is kun je een One-touch verbinding maken. Best gemakkelijk hoor! Je hoeft je smartphone alleen maar tegen de bovenkant van de speaker te raken. Er wordt dan direct verbinding gemaakt.

De SRS-X3 is vanaf juni verkrijgbaar voor 149 euro terwijl zijn kleine broertje voor 50 euro minder in de winkel ligt ((juli). Beide items worden verkocht in het wit, zwart en rood. Naast het verschil in prijs, kun je ook afwijkende specificaties vinden in de grootte (X3 is een tikje groter en zwaarder), de vorm (X3 is hoekig) en de batterijduur (X3 kan 2 uur langer mee).

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.