Bling bling your Ringly is ringing

Er is nu een heel mooi en luxe sieraad op de markt verschenen. Ringly heeft namelijk een ring ontworpen die je met je smartphone kan verbinden.

Ringly is een gouden sieraad die bezet is met een edelsteen en een chip erin. Hij trilt als je bijvoorbeeld een WhatsAppje krijgt of als je wordt gebeld! Elke notificatie heeft zijn eigen trilstand (klinkt een beetje dirty) en de ring kan oplichten tot wel vijf verschillende kleuren. Zo hoef je niet constant op je smartphone te loeren, terwijl je nog in vergadering zit.

MobileMobile

De batterij gaat ongeveer twee dagen mee en de oplader is het doosje waarin je ring verpakt is. Hij staat superleuk op je nachtkastje wanneer je hem oplaadt. Je nieuwe sieraad is waterspat-bestendig, dus je kunt er prima je handen mee wassen. Zwemmen is iets te veel gevraagd.

De Ringly is te gebruiken door iOS en Android gebruikers met een smartphone of met een tablet. Je downloadt een speciale Ringly app op je smartphone waarmee je verschillende notificaties kan instellen. Wil je nu ook zo’n ring hebben (wat ik absoluut begrijp) dan kun je hem via deze link bestellen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.