Beste product van 2012

Ja, het is weer zover! Het beste product van 2012 is gekozen door vijftig Nederlandse tech-journalisten. En niet geheel onbelangrijk.. ik mocht ook mijn visie geven!

-Tromgeroffel graag- 

Het beste product van 2012 is geworden… de Samsung Galaxy S3! De vakjury roemt het toestel om zijn snelheid en handige nieuwe features. Het is misschien niet meer de meest vooruitstrevende telefoon van het moment, maar ten tijde van lancering was er geen betere smartphone dan de Galaxy S3. En dat verdient toch de nodige credits! (Ook van mij)

MobileMobile

Opvallend is de verdere invulling van de top 3. Nummers twee en drie worden respectievelijk bezet door de iPhone 5 en de Nexus 7. Niet een geheel verrassende keuze, maar ik vind het wel opmerkelijk dat de top 3 alleen maar uit telefoons bestaat. Zegt dit iets over het niveau van hedendaagse smartphones of zegt het meer over de overige producten die dit jaar op de markt werden gebracht?

Voor de top 10 producten van dit jaar kun je de volgende link raadplegen. Ook lees je daar meer over het slechtste product van 2012, de oneervolle vermeldingen, het beste merk en de jury van dit jaar. Of je checkt het grappige feitenlijstje!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.