Een non-fashionista als ik, kan ook erg blij worden van tech fashion. Immers: ik zie ook wel dat het echt mooi is en bovendien vind ik alles wat het leven makkelijker maakt sowieso interessant. Toen ik deze smart earrings van Peripherii zag, moest ik ze daarom ook even met jou delen!

De Peripherii is een setje smart earrings met een druppelvormig design. Je kunt de oorbellen met bluetooth verbinden en via kleine gebaren en aanrakingen, besturen. Activeer Siri bijvoorbeeld en vraag naar de laatste weersinformatie. Ook prettig: gewoon handsfree bellen, dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker in de Peripherii.

Hoeveel kost zoiets nou?

158 dollar exclusief 25 dollar verzendkosten om naar Nederland te shippen. Dan hebben we het wel over de early bird variant trouwens met 46% korting op de totaalprijs. Je hebt ze dan in december 2018 binnen.

Helemaal nieuw?

Neuhhh, helemaal nieuw is het concept niet. In 2014 zagen we het eerste concept al van Ear-O-Smart. Een korte zoektocht laat zien dat Ear-O-Smart het roer heeft omgegooid en verder is gegaan onder de naam ‘Joule‘. Ook zij bieden smart earrings, maar dan als functionele activity tracker. Je kunt er dus niet meer mee bellen.

Voor ieder wat wils! Als ze nu toch eens beide items konden combineren… 😉 Super leuk in ieder geval. Ik word hier enthousiast van!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.