Zo’n grote smartwatch om je pols is dan wel functioneel, maar niet altijd even modieus. Sta je daar in je ultra chique jurkje, met een knots van een horloge erbij. Niet heel flatteus… Eindelijk is hiervoor een initiatief verschenen op Kickstarter. Technologie combineren met mode. De Ear-O-Smart lijkt dan wel op een normale oorbel, maar is toch echt ’s werelds eerste smart earring.

De Ear-O-Smart is makkelijk aan je telefoon te linken via een Bluetooth-connectie. Op deze manier stroomt er allerlei data binnen wat betreft je fitnessactiviteiten. Zo wordt je hartslag bijgehouden, maar ook je verbrande calorieën en je activiteit. In de app kunnen instructies worden gegeven tijdens je workout. Aan de hand van je hartslag wordt gezegd of je je tempo moet veranderen.

Behalve dat er zoveel handige gegevens worden verzameld, is de Ear-O-Smart ook nog eens leuk om te zien. Dubbel zoveel plezier dus. Van de buitenkant is absoluut niet af te zien dat het gaat om elektronica. En omdat iedereen een andere smaak heeft wat betreft oorbellen, valt er te kiezen uit meerdere designs. Ook voor mensen zonder gaatjes in hun oren is het mogelijk om de Ear-O-Smart te gebruiken. Er bestaat namelijk ook een variant die met een clipje aan het oor te bevestigen is.

Helemaal fan van de Ear-O-Smart? Momenteel is er nog zo’n 19000 dollar nodig om het plan te realiseren, dus wie weet komt deze slimme oorbel er wel met jouw hulp!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.