Bang voor explosies? Dit is het Samsung Galaxy Note 7s alternatief

De Note 7… dat was me wat. Explosies, vliegtuigen die aan de grond bleven, miljoenen smartphones die vernietigd moesten worden… 2016, what have you done? Nu zegt het geruchtencircuit dat de opvolger van de Note 7 niet eens meer naar de markt komt. Enerzijds begrijpelijk, maar betekent dit het einde van de voorheen zo fijne phablet-lijn? I don’t hope so. Voor wie niet zo lang wil wachten kan ook voor het Note 7s alternatief kiezen…

Everlast Notebook

De Everlast Notebook kan een belangrijke functionaliteit van de phablet overnemen, namelijk: krabbels en aantekeningen digitaliseren. Het schrijfboek staat in directe verbinding met je smartphone, zodat je de notities direct kunt doorsturen. Bekijk bovenstaande video voor meer uitleg.

Helaas kun je dus niet bellen met de Everlast Notebook, maar goed, dat zie je ook in de prijs terug. Voor 34 dollar heb je er namelijk één via Kickstarter. Als gebruiker van de Note 4 ben ik blij dat er alternatieven zijn om toegankelijk en ‘digitaal’ te blijven krabbelen. Zo irritant namelijk om notities over te zetten naar een laptop bijvoorbeeld. Ik loop eigenlijk al te lang rond met mijn oude phablet; eindelijk een soort van alternatief waarmee ik durf over te stappen!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.