Back-up voor iPhone: Link Power Drive Review

De Link Power Drive is een klein kastje met een USB-kabel en een oplaadkabel voor je iPhone (5 en hoger!). Het is zowel een powerbank als een back- up voor iPhone. Klinkt goed, maar werkt dat ook een beetje lekker in de praktijk? Nou… read this!

Wat kun je ermee?
Je iPhone gebruikt altijd meer power dan je verwacht. Het gebeurd dan ook regelmatig dat ik met spoed op zoek moet naar een oplader of stopcontact. Met een powerbank kun je weer een tijdje vooruit. De Link Power Drive kun je daar bijvoorbeeld voor gebruiken.

Maar wat andere powerbanks niet kunnen, is extra vermogen toevoegen aan je telefoon. Als je geheugen vol zit moet je foto’s, filmpjes of apps wissen. Niet leuk! De Link Power Drive geeft je extra geheugen; het is een soort externe harde schijf voor je iPhone. Je slaat je foto’s of video’s dus op het kastje en houdt zo het iPhone geheugen vrij.

Ook handig als je bijvoorbeeld op reis gaat; je plaatst muziek, foto’s of een film op de Power Drive en sluit hem onderweg aan op je iPhone; streamen maar!

Kosten?
Net als bij je iPhone kun je ook verschillende groottes bestellen van de Power Drive:

MobileMobile

Prijs:
16G – € 89,00
32G- € 109,00
64G- € 149,00

Pluspunten;

  • klein formaat (makkelijk mee te nemen);
  • back- up van al je bestanden;
  • makkelijk foto’s kopiëren naar je pc (door je Power Drive via USB aan te sluiten);
  • werkt ook als powerbank;
  • film kijken of muziek vanaf de Power Drive;
  • geen draadloze verbinding; dus ook te gebruiken in het vliegtuig!

Minpunten;

  • korte kabels (logisch qua ontwerp, maar soms niet handig als je ondertussen je telefoon nodig hebt);
  • alleen voor iPhone/iPod 5 en hoger;
  • afbeeldingen bekijken op de Power Drive, via de app is niet handig. Je ziet geen voorbeeldjes van je foto’s, alleen een pictogram en de naam. Makkelijk voorheen scrollen kan ook niet;

Conclusie:
makkelijk en snel extra geheugen toevoegen, te gebruiken als externe harde schijf voor je iPhone. Vooral onderweg handig! De belangrijkste afweging die je voor jezelf moet maken is of je een iPhone met meer capaciteit aanschaft, of wilt investeren in een Power Drive.

Pluspunten:
Klein
Makkelijk in gebruik
Extra functies
Minder om:
Korte kabel
App
7.5

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.