Het was een beetje een teleurstelling voor sommigen: in september draaide de communicatie van Apple alleen maar om iPhones. Toch spijtig als je kijkt naar je bijna-uit-elkaar-vallende Macbook of die iPad die door alle schermbreuken amper te hanteren is. Goed nieuws! Apple komt waarschijnlijk eind oktober met updates over nieuwe iPads en Macbooks.

Volgens de roddels moet er eind oktober, zo rond Halloween op de 31ste, een evenement gepland zijn om met nieuws te komen. Er wordt natuurlijk volop geroddeld over wat dat nieuws zou kunnen zijn, maar reken erop dat het vooral updates zijn van bekende favorieten. In de wandelgangen horen we iets over nieuw ontworpen iPad Pro’s, een nieuwe Macbook met een 13-inch retina-scherm en een nieuwe variant van Mac mini.

Feestdagen in aantocht

Het moet ook haast wel eind oktober zijn, want anders kruipen we wel erg dicht tegen de feestdagen, zoals Thanksgiving, Black Friday en Kerstmis aan. Het is echter een drukke tijd voor Apple, met al die nieuwe iPhones die verschijnen deze maand (en vorige maand) en dan ook nog de bekendmaking van de cijfers. Volgens Venturebeat heeft Apple-baas Tim Cook ook nog een keynote speakerpositie verworven op een privacy event van de Europese Unie, dus dat kan nog wel eens wat agendabotsingen opleveren.

Heel tof dat er mogelijk updates van Macbooks en iPads aankomen, maar wat ik eigenlijk nog steeds wil, is de geüpdate versie van de iMac G3. Ik word nog steeds zo blij van die kleuren, als Apple met een goedkopere variant zou komen van de huidige iMac, maar dan met toffe kleuren, dan zouden waarschijnlijk meer mensen weer een thuiscomputer kopen.

Zoals het er nu uitziet gaat dat echter even niet gebeuren. Apple zet vooral in op haar iPhones en dan vooral op het gebied van gezondheid. Apple heeft liever dat je naar buiten gaat, in plaats van thuis blijft hangen. Maar goed, misschien weet het bedrijf weer eens te verrassen. We weten het hopelijk eind oktober of begin november, wanneer de update verwacht wordt.

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.