nieuwe smartphone kopen - smartphone foto's verbergen

Tips voor als je een nieuwe smartphone kopen wilt…

Stel, je wilt een nieuwe smartphone kopen. Een Samsung S7 bijvoorbeeld, omdat je vriendinnen er positieve verhalen over vertellen. Maar ja, op je eigen oordeel durf je niet echt af te gaan. Weet je überhaupt wel waar je op moet letten?

Dit zijn dingen waar je van te voren over na kunt denken:

  • Wil je een groot toestel of liever een kleinere?
  • Ben je bijvoorbeeld bereid om van Android naar iOS over te stappen of andersom?
  • Hoeveel geld wil je aan een telefoon uitgeven?
  • Wil je een abonnement afsluiten, en zo ja: vind je internetten dan belangrijk?
  • Moeten foto’s subliem zijn of mag het wel van wat mindere kwaliteit zijn?
  • Wil je veel muziek luisteren met de telefoon?
  • Vind je het leuk om veel apps te gebruiken? (Kijk dan naar een smartphone met genoeg geheugen)

Als je toch de Samsung Galaxy S7 wilt kopen…

De Galaxy S7 is een smartphone met Dual Pixel-camera. Dat houdt in dat hij ook bij veel beweging en in het donker goede foto’s maakt. De telefoon is daarnaast zeer geschikt voor gamen: daarvoor is hij extra krachtig gemaakt. Met de Game Launcher kun je je volledig richten op je game: notificaties voor binnenkomende berichten worden tijdelijk uitgezet om je niet af te leiden. Ook kun je je game opnemen en je scherm delen om met anderen te gamen. Tot slot zijn dankzij de Vulkan API de grafische weergaven beter, sneller en gedetailleerder.

Leuke extra feature: de S7 is ideaal om bij de Gear 360 VR bril te gebruiken. Wanneer je de Gear 360 synchroniseert met een Samsung smartphone, kun je tijdens de opname de content in real-time zien. De Gear 360 zet de opnames door naar de smartphone, zodat je de beelden direct kunt bekijken, opslaan of delen via Facebook, YouTube en Google Street View. Voor de echte 360-graden belevenis bekijk je de video’s met de Gear VR. Alle functies zijn beschikbaar via een speciale app die je kunt downloaden in Galaxy Apps, Google Play en met pc software voor meer bewerkingsmogelijkheden.

MobileMobile

Om dit alles aan te kunnen, heeft de Samsung telefoon een batterij met extra capaciteit gekregen. Opladen kan trouwens draadloos of via Fast Charging! Het design van deze Samsung S7 zal je niet tegenvallen: het glas en metaal maken dit tot stijlvolle smartphone. Handig is dat hij water- en stofbestendig is!

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met T-Mobile

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.