Ben jij fan van indiegames? Dan zit je goed bij Jump, een streamingdienst voor… juist, indiegames. Op dit moment zijn ze de dienst nog aan het testen en kun je tot en met 24 juli meedoen aan de betatest. Na de testperiode kun je voor een vast bedrag per maand indiegames blijven spelen, zoals je waarschijnlijk ook gewend bent van bijvoorbeeld Netflix.

Tien games

Tijdens de testperiode zijn er 10 tot 20 games te spelen via Jump. Zodra de dienst daadwerkelijk van start gaat, moeten er in totaal zo’n 100 games beschikbaar zijn. Daarna willen ze zo’n 10 titels per maand toevoegen.

PC en Mac

Het ideale van Jump zou ‘m, naast de beschikbaarheid van diverse games, ook zitten in het streamen van de games. Met Jump download je niet de hele game, maar wordt het spel in delen naar je PC (of Mac) gestreamd. Wanneer Jump na de testperiode beschikbaar komt, is nog niet helemaal duidelijk. Wel moet de dienst zo’n 10 dollar per maand gaan kosten. Wil je het dus eerst even uitproberen, wees dan snel en meld je aan voor die beta!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.