accessoires voor ipad air
Voor iPad Air. Liefs van Logitech ;-)

Recentelijk introduceerde Apple haar nieuwste tablet. Een slimme marketingtruc – een nieuw design vraagt om nieuwe accessoires. Bijvoorbeeld van Logitech. Check hier de accessoires voor iPad Air.

Logitech FabricSkin Keyboard Folio

Dit is de meest uitgebreide Folio uit de reeks. Het bluetooth toetsenbord is geïntegreerd in de binnenkant van de beschermhoes. Het heeft full-size toetsen, als ook iOS sneltoetsen, waarmee je snel kunt knippen, kopiëren en plakken. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de hoeken van de iPad Air verbonden blijven aan het frame. Een extra toepassing zorgt ervoor dat de iPad Air eenvoudig met de Folio te verbinden en los te koppelen is. Verborgen magneten houden de iPad in twee comfortabele posities, zowel voor de type- als entertainmentmodus. Het toetsenbord wordt opgeladen via micro usb en heeft een batterijduur van drie maanden wanneer deze volledig opgeladen is. De FabricSkin Keyboard Folio heeft een prijs van 149 euro.

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Zijn aluminium schermcover biedt extra bescherming voor onderweg en fungeert tevens als draadloos toetsenbord. Ook aanwezig zijn een ingebouwd bluetooth toetsenbord, iOS-sneltoetsen en een magnetische clip. Laatstgenoemde hecht zich aan de iPad en de magnetische gleuf aan de achterzijde van het toetsenbord zorgt ervoor dat de iPad rechtop blijft staan om te typen. Het toetsenbord is oplaadbaar door middel van micro usb en heeft een batterijduur van drie maanden, indien deze volledig is opgeladen. De Logitech Ultrathin Keyboard Cover voor iPad Air is verkrijgbaar voor een prijs van 100 euro.

MobileMobile

Logitech Ultrathin Keyboard Folio

Ook dit exemplaar heeft een geïntegreerd bluetooth toetsenbord. Een dual-view stand houdt de iPad rechtop bij het typen of plat voor het browsen en surfen op internet. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de iPad stevig bevestigd blijft aan het frame. Het toetsenbord is oplaadbaar via micro usb en heeft een batterijduur van drie maanden wanneer deze volledig opgeladen is. De Ultrathin Keyboard Folio voor iPad Air is beschikbaar voor een prijs van 100 euro.

Logitech Folio Protective Case

Deze case is Logitech’s dunste en lichtste Folio voor de iPad Air. Door het gebruik van waterafstotende materialen is zowel de voor- als de achterkant beschermd tegen stoten, krassen, vuil en morsen. Het SecureLock-systeem zorgt ervoor dat de tablet stevig verbonden blijft met het frame. De Folio fungeert daarnaast als een verstelbare standaard die de iPad in verschillende posities kan houden, van vrijwel plat tot volledig rechtop en alles wat daar tussenin zit. De Folio Protective Case voor iPad Air komt beschikbaar voor een prijs van 60 euro.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.