mBand: ring met een noodknop

Het concept is simpel: je raakt de ring aan en er gaat een signaal naar de alarmcentrale met de locatie waar jij je bevindt. De mBand maakt jouw leven veiliger, omdat jij overal ter wereld om hulp kunt vragen. Maarre… is het echt wel zo nuttig? – eerlijk gezegd heb ik mijn bedenkingen.

Wanneer je de ring aanraakt, worden jouw GPS gegevens naar de alarmcentrale verstuurd. Ook krijgt jouw Circle of Trust (een vooraf ingestelde vriendengroep) deze gegevens. In het kader van: liever te veel mensen, dan te weinig mensen op de hoogte. Mocht je de ring per ongeluk af laten gaan, dan kun je de Failsafe trigger binnen 30 seconden activeren. Dit voorkomt dat er een noodsignaal wordt verstuurd.

Tja… of het echt van toegevoegde waarde zal zijn? I don’t know. De ring is echt heel dik en maakt het niet prettig om te dragen. Hij ziet er wel mooi uit, daar niet van. Ook ben ik bang dat ik de ring per ongeluk aanraak, zonder dat ik het in de gaten heb. Het noodsignaal wordt verstuurd zonder dat ik het uit kan zetten. En bovendien… de ring wordt gepromoot voor bij het sporten. Dan zwel je toch een beetje op door verhoogde hartslag enzo. Gaat de ring dan niet knellen?

Veel vragen en twijfels. Mocht jij wel meer overtuigd zijn, kijk dan zeker eens op deze mBand pagina.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.