zomerse telefoonhoesjes

5x de leukste zomerse telefoonhoesjes

Begin augustus. Misschien ben je al op vakantie geweest, misschien ga je nog weg. Je wil in ieder geval dat vakantiegevoel zo lang mogelijk behouden. Je tan gaat een keertje weg – helaas – maar deze 5 tropische telefoonhoesjes blijven nog wel even! 

Cactussen

Favorietje hoor, dit hoesje met cactus print. Je hebt ‘m in twee varianten: transparant en niet-transparant. Je hebt er geen groene vingers voor nodig en ze prikken ook niet ;-).

Tropical banana

Een print met grote bananenbladeren en roze bloemen. Dit vrolijke hoesje is elegant en geeft je ’n instant jungle feeling!

Flamingo

De grote, roze allemansvriend. Wie dobbert er deze zomer niet op een flamingo floatie? Hou dat gevoel nog even bij je met dit vrolijke (transparante) hoesje.

Zonnebril

Há, deze vind ik wel HEUL erg tof. Een smartphonehoesje met een zonnebril. Je bedenkt ’t niet. Hij is te verkrijgen in ’t goud of in ’t roze.

MobileMobile

Ananas tropical

Whoohoo, daar is de ananas wel! Je vindt ‘m overal: op shirtjes, keukengerei en nu dus ook als smartphonehoesje. Verwerkt in een design met ’n hip printje.

Wat is jouw favoriete telefoonhoesje?

Zo, dat zijn ze. Natuurlijk zijn er meer leuke hoesjes te vinden, maar hierbij 5 van m’n persoonlijke favorieten. Doe inspiratie op (of koop meteen ’n nieuw hoesje). Op naar de endless summer!

Dit artikel is met liefde geschreven en bevat affiliatelinks.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.