iTunescard online kopen

5 weetjes over… de iTunescard online kopen

Je hebt vast wel eens gehoord van de iTunescard, ook wel iTuneskaart genoemd. Met deze kaart kun je jouw favoriete muziek en films in de iTunes Store kopen. Maar wist je dat deze kaart, ondanks de naam misschien doet denken, ook te gebruiken is in de App Store en iBooks Store? Hier kun je de iTunescard besteden aan onder andere boeken, apps en producten meer. In de stores vind je vele diverse producten in verschillende categorieën zoals sport, reizen en vrije tijd. Voor ieder wat wils! Nu kun je naar de stad gaan om de iTunescard in een winkel te halen, maar het kan veel gemakkelijker. Namelijk: je kunt de iTunescard online kopen via Beltegoed.nl. Zo heb je binnen enkele minuten het tegoed van je iTunes opgewaardeerd zodat je jouw favoriete producten weer kunt kopen!

Het online kopen van een iTunescard

Het online kopen van een iTunescard is heel eenvoudig. Op bovengenoemde website selecteer je het gewenste bedrag en doorloop je het bestelproces. Binnen enkele minuten ontvang jij een iTunescode waarmee je jouw tegoed kunt opwaarderen. Het tegoed wordt direct op jouw account bijgeschreven zodat jij het kunt gebruiken. Het voordeel van online een iTunescode bestellen, is dat je geen rekening hoeft te houden met de openingstijden van de winkels. En je hoeft de deur dus niet meer uit. Zodra je de code hebt ontvangen, kun je deze inwisselen via één van je Apple apparaten of via je PC of Mac. Voor meer informatie over het inwisselen van je iTunescard kun je op de website kijken.

MobileMobile

iTunes cadeau geven

Een iTunescard is ook leuk om cadeau te geven. Het is niet altijd even gemakkelijk om het juiste cadeau te vinden en met een iTunescard kun je iemand verrassen met een passend geschenk! De iTunescard kan door de ontvanger verzilverd worden voor tegoed in de App Store. Met dit tegoed kan er vervolgens alle favoriete muziek, films, apps en e-books aanschaft worden. Het ideale cadeau voor iedere leeftijd!

Dit artikel is Powered by Beltegoed.nl. Bovenstaande weetjes hebben betrekking op de iTunescard online kopen. Met deze kaart kun jij allerlei apps, films, muziek en boeken aanschaffen in de iTunes Store!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.