Sims 4 Tips

5 tips om snel rijk te worden in Sims 4

De Sims 4 is een bekend levenssimulatorspel waarin je controle hebt over gepersonaliseerde personages (“sims”). Om je Sims in leven te houden, hebben ze een dak boven hun hoofd nodig en natuurlijk genoeg geld om van te leven. Het is niet altijd gemakkelijk om veel geld te verdienen; daarom geven we je 5 eenvoudige tips om snel aan geld te komen voor de ultieme gameplay.

1. Zoek een goedbetaalde baan

Net als in het echte leven kun je in De Sims werken. Er zijn veel verschillende opties als het om banen gaat. Sommige banen zijn beter betaald dan andere (bijvoorbeeld Astronaut, technische goeroe) maar dat hangt ook af van de vaardigheden die je Sim heeft, en dat brengt ons bij tip 2…

2. Maximaliseer je vaardigheden

Er zijn veel vaardigheden en hobby’s in het spel die je Sims kunnen leren of uitoefenen. In het beroepsleven kan dit bijzonder nuttig zijn om promotie te maken en dus ook meer geld te verdienen. Maar ook voor het normale dagelijkse leven moeten je Sims over veel vaardigheden beschikken om bepaalde dingen te kunnen doen.  Als je de Sim een vaardigheid uit laat voeren en level 10 laat behalen, dan levert het opeens wel erg veel geld op.

MobileMobile

3. Tuinman worden

Het klinkt misschien gek, maar je kunt echt veel geld verdienen door planten te verkopen. In de bouwmodus of op de computer kun je pakketjes plantenzaden kopen en ze vervolgens in de grond planten. Natuurlijk moet je de planten elke dag verzorgen en als ze klaar zijn, kun je ze verkopen. Het tuinieren kun je het beste specialiseren op niveau 5, want dan kun je de planten zo laten groeien dat ze een hogere waarde kunnen bereiken.

4. Verkoop meubels of overbodige spullen

Heb je meubels of spullen in huis die overbodig zijn, verkoop ze dan. Je hebt in je huis niet veel spullen of inventaris nodig en veel hiervan kan nog een verrassend hoge waarde hebben. Het is ook aan te bevelen om op je grondstuk te kijken of daar nog bijzondere (en dus misschien waardevolle) planten, stenen of tijdcapsules liggen, die je Sims voor een goede prijs misschien kunnen verkopen.

5. Gebruik cheatcodes

Als je een ongeduldig persoon bent, dan zijn cheatcodes een uitkomst. Cheat codes zijn bepaalde woordcodes die kunnen worden ingevoerd in een zogenaamde “cheat balk”, die linksboven in beeld wordt weergegeven. Met de PC moet je de [Ctrl] + [Shift] + [C] toetsen tegelijkertijd ingedrukt houden en bij de PS4 moet je de L1, R1, L2 en R2 toetsen tegelijkertijd indrukken om de cheatbalk te kunnen openen. Als deze balk zichtbaar is, kun je alle cheats invoeren om het spel sneller te laten verlopen. Een cheat die heel vaak wordt gebruikt is de zogenaamde “motherlode” cheat, die een actief huishouden meteen 50.000 Simoleons (geldvaluta in De Sims) oplevert. Een andere bekende cheat om eenvoudig geld te krijgen is de “rosebud” (+ 1000 Simoleons) en wil je het vermogen van je huishouden bepalen dan kun je “money (met een getal wat het vermogen moet aangeven)” intypen. Maar deze bovenstaande cheats werken alleen als je eerst “testing cheats true” hebt ingetypt. Cheats zijn vooral handig als het snel moet gaan, maar voor normale gameplay is het natuurlijk realistischer om geen cheats te gebruiken 😉

Sims 4 Cheatcodes

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten