5 tips om jouw smartphone te personaliseren

Smartphones zijn een onmisbaar deel van ons leven. We gebruiken onze telefoon om in contact te komen met vrienden, klasgenoten en familie en om onze belevenissen te delen met onze volgers op social media. We houden onze agenda bij op onze telefoon, maar we gebruiken deze ook om te gamen, video’s te kijken, muziek te luisteren en op de hoogte te blijven van de wereld. Omdat een smartphone zo’n belangrijk onderdeel is van ons leven, willen we deze natuurlijk ook zo veel mogelijk personaliseren. De meeste smartphones zien er erg basic uit wanneer ze net nieuw zijn. Een zwarte case, meestal dezelfde vormgeving en een vrij saaie interface. Gelukkig kun je, met wat creativiteit en slimme tips, je smartphone om diverse manieren opfleuren. Wij geven 5 tips om jouw smartphone helemaal naar eigen smaak en stijl te personaliseren.

1. Een nieuw hoesje

De makkelijkste manier om jouw smartphone karakter te geven, is door een nieuw hoesje aan te schaffen. De keuze qua hoesjes is heel uitgebreid. Je hebt hoesjes die vrij basic zijn, maar er is ook veel keuze qua hoesjes met een leuke print, een toffe foto of een pakkende quote. Maar daar houden de mogelijkheden niet op. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om zelf een iPhone 13 Pro hoesje te ontwerpen. Je hebt hierbij superveel mogelijkheden: van een leuke print tot één van je favoriete foto’s. En je hebt hierbij zelf de keuze welk hoesje of welke case je wilt gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat het hoesje jouw smartphone direct beschermt tegen val- en stootschade.

2. Een thema voor je smartphone

Of je nu een iPhone of een Android toestel hebt, je kun de interface van jouw smartphone ook helemaal naar eigen inzicht vormgeven. Je kunt niet alleen het vergrendelscherm en de achtergrond aanpassen, maar met een thema naar keuze kun je zelfs de icoontjes, widgets en de achtergrond op elkaar afstemmen. De mogelijkheden verschillen wel tussen iPhone telefoons en Android toestellen, maar met wat handigheid kom je een heel eind. Houd je van strak zwart of juist alle kleuren van de regenboog? Met een thema dat past bij jou is jouw smartphone een feest om te gebruiken.

3. Stickers ter decoratie

Stickers zijn altijd leuk! Het gebruik van stickers om een saai hoesje van een smartphone op te leuken is dan ook helemaal in en ontzettend makkelijk. Er zijn talloze stickers om uit te kiezen. Er zijn stickers die specifiek bedoeld zijn voor smartphones, maar laat dat de creativiteit niet remmen. En als je erop uitgekeken bent, plak je er gewoon een nieuwe set overheen.

4. Een telefoonkoord

Een telefoonkoord heeft een beetje een suf imago, maar het kan echt een leuke toevoeging zijn qua look van jouw telefoon. Je kiest natuurlijk niet voor een saai telefoonkoord! Nee, je hebt allerlei tassels, phone chords en telefoonkettingen om uit te kiezen. Je kunt jouw smartphone versieren met kralen, regenboogkleuren, bedeltjes, speelse kwastjes en nog heel veel meer. Je kunt op allerlei plekken deze telefoonkoordjes kopen, maar je kunt er natuurlijk ook één zelf maken.

5. Een popsocket om je smartphone te personaliseren

Omdat we onze smartphone zoveel gebruiken, is het wel verstandig om er bewust mee om te gaan. Veel mensen krijgen last van hun hand of een specifieke vinger omdat ze hun telefoon te krampachtig vasthouden. Een popsocket biedt hierbij uitkomst. Een popsocket is een accessoires dat op de achterzijde van de smartphone, of de hoes, wordt geplakt. Je kunt deze popsocket uitschuiven en zo de smartphone beter en stabieler vasthouden. Popsockets zijn verkrijgbaar is heel veel uitvoeringen, kleuren en designs. Zo geef je jouw smartphone direct meer kleur en karakter terwijl het nog praktisch is ook! Een alternatief op de popsocket is de smartphone ringhouder. Ook deze wordt aan de achterzijde bevestigd en geeft extra grip én extra flair!

MobileMobile

Dit artikel is samen met DeinDesign tot stand gekomen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.