5 redenen om voor vertrek de Schiphol app te downloaden

Als je deze zomer met het vliegtuig op vakantie gaat, is de kans groot dat je vanaf Schiphol vertrekt. De een vindt het dan fijn om drie uur voor de vlucht aanwezig te zijn, terwijl de ander het liefst zo kort mogelijk op het vliegveld is. Maar voor iedereen is de Schiphol app ontzettend handig om te hebben. En wel om de volgende redenen.

1. Weet de wachttijden voor de douane

Met de Schiphol app kan je in de gaten houden wat de wachttijden voor de douane zijn. Zo weet je als je aankomt op Schiphol of je lekker snel er doorheen kan, of dat je beter eerst nog even een kopje koffie kan drinken om zo de drukte te ontlopen.

2. Alle vertrek- en aankomstinformatie op één plek

Deze info van je eigen vlucht vind je ook wel terug in de apps van de desbetreffende luchtvaartmaatschappijen, maar die van álle andere vluchten van en naar Schiphol niet. Met deze app wel, extra leuk en handig dus.

3. Zie op welke baan je gaat landen of opstijgen

We weten inmiddels allemaal wel dat als je vanaf de polderbaan vliegt, je eerst nog lekker lang moet taxiën voordat je gaat vliegen. Maar dat wordt van tevoren nergens aangegeven. Dit vind je wel terug in de Schiphol app, mocht je het interessant vinden.

4. De Schiphol app wijst je interactief de weg

Als je bij aankomst op Schiphol de app toegang geeft tot je locatie, kan je op de kaart zien waar je bent en hoe je op de juiste plekken komt. Ook geeft de app aan hoe lang je erover doet om bij bijvoorbeeld je gate te komen, wat nog wel eens van pas kan komen als je vliegt vanaf een gate die ver weg zit. Zo kom je niet voor onverwachte loopafstanden te staan.

5. Krijg korting in de winkels

In de app vind je SeeBuyFly vouchers, die je op verschillende plekken op Schiphol kan inzetten. Parfum was al goedkoop achter de douane, maar met de app krijg je dus nog éxtra korting.

MobileMobile

Ga dus goed voorbereid op vakantie en download alvast de Schiphol app.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.