Curved televisie | curved tv

Curved televisie: 3 redenen om het wel te doen

Curved televisie. Hmmm… ben jij al overtuigd? If not – check dan deze 3 redenen eens om het misschien wél te doen.

1. Beeldkwaliteit is ultrascherp
De Curved televisies van dit moment zijn allemaal in UHD kwaliteit. Dat houdt in dat het vier keer scherper is dan full hd. Ultrascherp dus! En dankzij de curve kun je vanuit verschillende kijkhoeken naar het scherm kijken. Zo hoef je niet recht voor de tv te zitten om het beeld goed te zien.

2. Design – nom, nom, nom!
Ik vind het prachtig – die gebogen vorm. Ronde vormen schijnen interessant te zijn voor de hersenen, in ieder geval interessanter dan rechte vormen. Hier heeft dr. Jack Lewis, neurowetenschapper en schrijver van Sort Your Brain Out, uitgebreid onderzoek naar gedaan. In zijn onderzoeken concludeert hij: “Ronde vormen geven een groter gevoel van tevredenheid en plezier.”

3. Thuisbioscoop
De meeste moderne bioscopen beschikken tegenwoordig over een gebogen scherm. Dus… eigenlijk heb je gewoon een thuisbioscoop in huis met zo’n Curved televisie. Switch naar je favoriete film of serie, pak een bak popcorn – and just enjoy!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.