make up

3 Bijzondere gadgets voor make-up lovers

Hou je van gadgets en tech en hou je ook van make-up? Dan zul je deze gadgets vast een keer uit willen proberen!

Ik ben altijd al een fan geweest van gadgets en technologie, eigenlijk al voordat ik me bezig hield met make-up. Ik was wel bezig met gezichtsverzorging en was daar al op de hoogte van de beauty gadgets zoals een elektronische epilator, een pincet met een ingebouwde lampje en ook had ik de Clarisonic Mia 2 meteen aangeschaft toen die in Nederland uitkwam. Ik wist alle tips en tricks voor een huid zo zacht als baby billetjes. Maar op het gebied van make-up bleef mijn kennis beperkt tot hoe je mascara moest aanbrengen, eyeliner ging vaak nog met moeite. Afgelopen jaren heb ik meer geleerd en is mijn collectie van make-up producten ook gegroeid (m’n portemonnee was hier minder blij mee).

Op het internet is natuurlijk van alles te vinden en te bestellen aan make-up producten maar ook aan gadgets. Soms kom je de meest vreemde of zelfs nutteloze producten tegen. Al shoppend kwam ik een aantal bijzondere gadgets tegen die eigenlijk wel heel handig kunnen zijn, speciaal voor make-up liefhebbers.

#1 Sephora – Heated Eyelash Curler

Deze wimperkruller is speciaal voor wimpers die lastig te krullen zijn of soms kunnen afbreken door een normale wimperkruller die te veel druk kan zetten op je wimpers. De Sephora Heated wimperkruller werkt door middel van een batterij (1x AAA) en brengt een krul aan je wimpers met behulp van hitte. Door deze techniek toe te passen pak je je wimpers dus minder hard aan en zullen ze minder snel afbreken. Persoonlijk gebruik ik niet de standaard wimperkruller omdat deze mijn wimpers niet mooi krult. Het lijkt me wel een beetje eng om met hitte te werken bij je ogen maar ben stiekem wel benieuwd hoe goed deze wimperkruller is vergeleken met de standaard wimperkruller.

2# Lilumia 2 – Makeup Brush Cleaner Device

Make-up kwasten moeten van tijd tot tijd natuurlijk gereinigd worden van oude resten make-up, viezigheid en bacteriën. Hiermee voorkom je puisten en een onrustige huid. Niet goed gereinigde kwasten kunnen zelfs leiden tot acné. Als je je kwasten reinigt weet je ook hoe lastig en tijdrovend het soms kan zijn om deze volledig schoon te krijgen. De Lilumia Makeup Brush Cleaner is een machine die je kwasten volledig reinigt. Dit apparaat heeft net als een vaatwasser of wasmachine een uitgebreid wasprogramma voor je kwasten. Doe er wat speciaal schoonmaakmiddel bij en je kwasten zouden er zo goed als nieuw weer uitkomen. Helaas valt dit apparaat een beetje aan de dure kant maar wie weet, misschien wel wat voor de toekomst (*kuch* ook welkom als verjaardagscadeau natuurlijk *kuch*).

3# Flashes – Lash Applicator

Last but not least, the Flashes Lash Applicator. Ik moet zeggen dat ik zelf niet vaak valse wimpers gebruik maar voor de meiden die dit wel doen lijkt me dit toch een hele uitkomst. Een van de redenen dat ik zelf niet vaak valse wimpers gebruik is juist omdat ik niet goed ben in het aanbrengen ervan. De Lash applicator zou het aanbrengen van valse wimpers een stuk makkelijker maken. Door het knopje ingedrukt te houden komen er losse wimpers uit het apparaatje. Deze verschuiven niet, wat het proces van aanbrengen een stuk makkelijker en natuurlijker zou maken. Op dit moment is het product alleen nog te krijgen in Amerika maar wie weet dat ze in de toekomst ook naar Nederland verzenden.

Een aantal bijzondere gadgets die het opmaken (in de ochtend) een stuk makkelijker en sneller zouden maken. Welke gadget vind jij het leukst? Ken je zelf nog leuke make-up gadgets? Laat het ons vooral weten!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.