zelf een website bouwen

25% korting op websites bouwen – Summersale!

Je leest het goed: tijdelijk kun je gebruik maken van onze mooie Summersale actie. Je krijgt daarbij 25% korting op DevelopHer cursussen, zodat je straks zelf websites bouwen kunt. En, mocht je dat werk toch liever uitbesteden… ook dan kun je bij ons terecht. Je krijgt namelijk ook tijdelijk 25% korting op websites door ons gemaakt!

Hoe zit dat?

De zomer is hét moment om tijd te besteden aan dingen waar je normaal geen tijd voor hebt. Misschien wil je nu eindelijk eens zitten voor jouw online zichtbaarheid. Je schuift het keer op keer opzij, omdat het te veel werk is. En in de avonduren aan de slag… dat is wel redelijk pittig na een zware werkdag.

Hoe beter je online zichtbaarheid, hoe meer potentiële klanten je aanspreekt. Klinkt logisch, maar (nog) niet elke ondernemer besteed er tijd aan. Voor een kleine zelfstandige is een website een makkelijke manier om naar te verwijzen, voor het middenbedrijf is het al helemaal een must. Al staan er alleen maar contactgegevens op!

Wat ons betreft is het Nederlandse zomerweer ideaal om lekker achter de laptop te kruipen. Leer jezelf om een website te bouwen of bedenk een leuk website idee, maar laat het door ons uitvoeren. Aan jou de keuze. Op beide opties ontvang je tijdelijk 25% korting.

Tot wanneer geldt deze korting?

Je kunt nog tot en met 27 augustus 2021 gebruik maken van deze Summersale! Wil je je website door ons laten bouwen, dan pakken wij dat in september of oktober op (zolang de voorraad strekt).

Kost dat?

We sommen hieronder even je opties op, dat scheelt wat heen- en weer gemail. We communiceren prijzen exclusief BTW overigens.

DevelopHer cursus – WordPress website leren bouwen

WordPress is fantastisch, want het biedt duizend-en-één mogelijkheden. En dat kan in het begin wellicht wat overweldigend voelen. No worries: wij gaan je helpen! In deze cursus leer je stap voor stap een WordPress website bouwen, zodat je de basics snel onder de knie hebt. Van het kopen van een URL, tot het installeren van WordPress en het inrichten van je thema. Je volgt het op jouw tempo en je kunt alle informatie zo vaak teruglezen als jij wilt. Van €99,- nu tijdelijk €75,-!

DevelopHer cursus – Wix website leren bouwen

Wix is ideaal voor elke ‘websitebouw beginner’, maar biedt daarnaast ook heel veel mogelijkheden voor de echte professional. Onze cursus ‘Wix website leren bouwen’ is er natuurlijk voor de eerste groep, die graag wil begrijpen hoe je kunt starten met Wix. Wat zijn dingen om op te letten? Dat soort zaken. Tijdelijk bieden wij deze cursus aan van €69,- naar €50,-. Bij alle DevelopHer cursussen is er een vraag- en antwoord afdeling die graag met jou meedenkt, als de materie vragen oproept of als je er toch niet helemaal uitkomt. Onze echte USP, want, we laten je dus niet zomaar aan je lot over!

Korting op websites (gebouwd door de TechGirl Agency)

Onder de vlag van de TechGirl Agency adviseren, bouwen en creëren wij online producties. Van social media strategie tot het maken van YouTube video’s en het bouwen van corporate websites: onze freelancers draaien hun hand er niet voor om.

Belangrijk: deze Summersale is alleen van toepassing op kleine-, en middelgrote websites, die wij maken in Wix, WordPress of Shopify. Een kleine website (6 tot 10 pagina’s) kost €1500,-, een middelgrote (20 pagina’s) kost €2000,-. Trek daar de 25% korting vanaf en je hebt heel wat geld (en tijd) bespaard.

Hopelijk tot ziens!

We heten je van harte welkom bij DevelopHer en/of de TechGirl Agency!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.