De wereld vergaat op 21 december 2012

Het einde der tijden nadert! Tenminste.. dat is wat sommige mensen opmaken uit de Maya kalender. Op vrijdag 21 december 2012 is het zover; dan eindigt er weer een periode van de Maya cyclus.

Tja, zou het echt? Vergaat de wereld aanstaande vrijdag? Ik ben zelf een beetje sceptisch. Het lijkt me net zo’n spookverhaal als ik in 1999 heb gehoord. Toen waren er ook doemdenkers die dachten dat de wereld verging. Dat de wereld zou worden overgenomen door robots. Direct op het moment dat we de eerste seconde van het jaar 2000 in gingen. Ja, dat was me wat.

Maar eerlijk is eerlijk; zulke spookverhalen bieden genoeg entertainment om een prachtige film van te maken. Logisch dus dat de film “2012” werd uitgebracht. Hij draait inmiddels allang niet meer in de bioscoop, maar toch is er goed nieuws. “2012” is kortgeleden uitgebracht als blu-ray door Sony Pictures Home Entertainment. Toepasselijk om vrijdag 21 december 2012 te kijken, toch?

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.