vakantiestress zonder wifi

20% van de Nederlanders ervaart vakantiestress zonder WiFi

Op vakantie liggen we niet alleen aan het strand, maar blijven vaak ook geconnect met het thuisfront. Een appje hier, een selfie daar: zo blijft WiFi belangrijk, ook op onze vakantiebestemming. 20% van de Nederlanders ervaart zelfs vakantiestress zonder WiFi. Een excursie of tripje boeken we allang niet meer via de touroperator: Google is our friend. En hoe moet je überhaupt de weg nog vinden zonder je smartphone?

Andere opvallende resultaten van dit PanelWizard onderzoek zijn:

  • 23,6% van de Nederlanders heeft liever WiFi dan een zwembad op de vakantiebestemming;
  • 67,4% kiest voor een vakantiebestemming met WiFi;
  • 48,1% van de Nederlanders heeft minder contact met familie en vrienden thuis als er geen WiFi op de vakantiebestemming is. Dat kost te veel of is te veel gedoe;
  • 37% ontspant meer als er WiFi op vakantie is.

Je kunt natuurlijk gebruik maken van de plaatselijke gratis, openbare WiFi netwerken, maar hou daarbij rekening dat die niet altijd even veilig zijn. Om van de snelheid nog maar te spreken. Je kunt natuurlijk ook je eigen mobiele router meenemen, eentje zoals de Fritz!Box 6820 LTE, waarbij je onderweg gewoon gebruik kunt maken van 4G mobiel internet.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.