Na me volledig te hebben bloot gegeven in de blog ‘Sinds 2012: hoe ik TechGirl.nl bedacht‘, ontving ik gelukkig een heleboel positieve reacties. Dat vond ik wel spannend hoor, het was natuurlijk een heel persoonlijk verhaal om te delen. Er zijn nog veel meer ins and outs te vertellen, vooral over wat ik allemaal bij Achmea doe en hoe ik daar geleerd heb om websites te bouwen bijvoorbeeld. Mooi vormgeven, welk element gebruik je op welke positie, etc. Te veel informatie voor één blog, maar des te leuker om in real life iets over te vertellen (zodat je ook snel antwoord krijgt op eventuele vragen). Kom je ook op 12 oktober?

Vrijdagmiddag 12 oktober

Op vrijdagmiddag 12 oktober mag ik jullie uitnodigen op kantoor! Niet op TechGirl HQ (ik bedoel, dat zou bij mij thuis zijn, dus een beetje krap), maar wel bij mijn andere werk: Achmea (te Apeldoorn). Het programma waar interactie en vragen centraal staan ziet er als volgt uit:

  • 17.00 – 17.15 uur ontvangst
  • 17.15 uur Welkom door TechGirl Anke, uitleg over Achmea i.c.m. TechGirl
  • 17.45 uur Collega’s vertellen over hoe zij de IT zijn ingerold
  • 18.15 uur Hapje en drankje
  • 18.45 uur Spoedcursus Scrum
  • 19.15 uur Alles over werken bij Achmea
  • 19.45 uur Afronding

Waar? – Achmea, Laan van Malkenschoten 20, Apeldoorn
Wanneer? – vrijdag 12 oktober 2018
Hoe laat? – rond 17.00 uur tot 20.00 uur

Ben je ook benieuwd hoe het is om bij Achmea te werken? Wil je een kijkje nemen in het gebouw, weten wat de arbeidsvoorwaarden zijn en of er een passende match voor jou is? Kom vrijblijvend langs. In het ‘ergste geval’ ga je met een gevulde maag weer naar buiten en met de wijsheid of dit werk wel of niet iets voor jou is.

Opgeven kan nog, er zijn nog plekken beschikbaar.

Wees er snel bij: er zijn nog 5 plekken te vergeven.

Zie ik je de 12e?


Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.