camping

10 ultieme gadgets voor op de camping

Warme zomeravonden. Lekker op de stoel voor je tent een beetje chillen. Genieten van de ondergaande zon en een fris roseetje. Maar weet je wat jouw campingavontuur pas echt compleet maakt? Deze ultieme camping- en vakantiegadgets!

1. Maak van je telefoon een sfeervol lampje
Die telefoon heb je toch wel bij je. Ik ga echt niet 3 weken zonder doen en ik wil ’s avonds licht om te kunnen lezen. Voila, hierbij de oplossing: met de Travelamp tover jij je smartphone om tot sfeervol campinglichtje.
Smith
2. Gekleurde lampjes op zonne-energie
Of ga je liever voor de feestverlichting op de campingplek? Deze vrolijk gekleurde lampjes werken op zonne-energie. Overdag laden ze zichzelf op en ’s avonds heb jij een hele gezellige plek.
Smith
3. Gebruik je telefoon als filmprojector.
Oke, misschien niet helemaal back-to-basic en ik zou ook echt niet alle avonden film willen kijken. Maar eerlijk is eerlijk, als jij je telefoon kunt omtoveren tot filmprojector en eens een avondje film kunt gaan kijken op de camping, dat is toch super?! Voor 25 euro kan jij bioscoopje spelen op de camping.
Jackson
 4. Popcorn time!
En wat hoort er bij een film? Popcorn natuurlijk. Niets tech aan deze pan, maar extreem grappig om boven een vuurtje op deze manier je popcorn te maken.
Jackson
5. Samen opladen
Dat is natuurlijk wel een dingetje op de camping: hoe laad je je telefoon op? Vaak heb je maar één stopcontact en moet je dus een beetje spaarzaam omgaan met je stekkers. Maar met de Maxer kan je 4 tablets/telefoons in 1 keer opladen. Best handig dus.
Jackson
6. Stylish opladen
Of je gebruikt een powerbank. En omdat je op de camping bent en ‘licht’ aan het reizen bent, zou het fijn zijn als je alles wat je mee hebt op verschillende manieren kan gebruiken. En zeg nou zelf: jij wil toch ook regelmatig even checken of je al bruin bent? Neem dan de Pearl Powerbank met Make-up spiegel mee.
Jackson
7. Samen muziek luisteren

Gezellig samen muziek luisteren. Maar dan zonder je buren op de camping te storen. Dat kan met deze multisplitter waarmee 5 mensen tegelijkertijd naar dezelfde muziek kunnen luisteren.

Jackson
8. Bootje varen, muziekje luisteren
Met z’n allen op het water dobberen. Met een muziekje erbij. En gekoelde drankjes. Dat kan met dit opblaasbare eiland.
Jackson
 9. Lekker fris dobberen
Of liever in je eentje? Dan is dit toch een prachtig luchtbed om op rond te dobberen?
Jackson
 10. Alles opnemen
Lig je liever in het water? Dan is deze snorkelbril met Go Pro opzet stuk wat voor jou.
Jackson

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.