yamaha girl

Yamaha presenteert in-ear hoofdtelefoons

Tijdens de IFA 2014 in Berlijn presenteerde Yamaha maar liefst 12 nieuwe design in-ear hoofdtelefoons. De nieuwe modellen moeten sporters motiveren tijdens hun work-out, muziekliefhebbers laten genieten van mooi en goed geluid en het comfort bieden voor wandelaars.

De nieuwe modellen onderscheiden zich door design, maar het oude vertrouwde geluid dat je gewend bent van Yamaha blijft natuurlijk het zelfde. Maar waarom maakt Yamaha 12 verschillende designs terwijl je met 1 in-ear hoofdtelefoon net zoveel kan bereiken? Yamaha heeft aan sporters, wandelaars en muziek liefhebbers gedacht waarbij voor ieder wat wils is.

Lees hieronder de verschillende designs;

  • EPH-M200/EPH-M100: goed geluid voor onderweg
  • EPH-52-serie: voor de muziek liefhebbers
  • EPH-32-serie: warme weergave stemgeluid
  • EPH-22-serie: met volle basgeluid
  • EPH-S01-serie: handig voor sport en vrije tijd

Bluetooth functie

Yamaha EPH-W32, EPH-W22 en EPH-WS01 beschikken over bluetooth verbinding om muziek vanaf je smartphone of tablet af te spelen. De apt-audiocodec zorgt ervoor dat de geluidskwaliteit niet verloren gaat. Basisfuncties zoals Start en Stop weergave en het aannemen van telefoongesprekken zijn ook draadloos beschikbaar. Dat niet alleen, want Multi-Pairing is mogelijk tot 8 apparaten waarbij je 2 Multi-Point verbindingen tegelijkertijd kan gebruiken.

Remote control

De varianten van de In-Ear-hoofdtelefoons EPH-M200, EPH-M100, EPH-R52, EPH-R32 netals de EPH-R22 en EPH-RS01 zijn uitgerust met een afstandsbediening voor iOS- en Android-apparaten voor de bediening van de functies en het opnemen van telefoongesprekken. De EPH-M200 en EPH-M100 beschikken over een microfoon in de afstandsbediening. De weergave van muziek kan met een enkele druk op de knop worden gestart of op pauze worden gezet.

2Way Ear Supporter

Last, but not least zijn de EPH-52-, EPH-32-, EPH-22- en EPH-S01-serie uitgerust met de 2Way Ear Supporter-techniek van Yamaha. Dit maakt het mogelijk om de hoofdtelefoon op twee manieren te dragen: De kabel wordt voor extra grip over het oor geleid, of men laat de kabel op de gebruikelijke wijze naar beneden hangen. Om kabel verwarring te voorkomen heeft Yamaha de kabels van de EPH-200, EPH-52- en EPH-32-serie voorzien van een geribbeld oppervlak. Dit vermindert ook wrijvingsgeluiden.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.