[PRIJSACTIE VOORBIJ] Last but definitely not least: deze Thule goodiebag in onze prijzenparade! Een kwalitatief uitstekende rugtas ter waarde van 125 euro. Dat is zonder inhoud dan. Want we hebben er ook nog een heleboel leuke spulletje in gestopt, verzameld van de IFA!

Thule Paramount 24L Daypack

Er zijn een aantal redenen waarom ik zo enthousiast ben over Thule Paramount tas. Hij:

 • is waterafstotend
 • heeft een laptop-vak wat je van meerdere kanten kunt benaderen
 • is gewatteerd op de juiste plekken
 • biedt ontzettend veel ruimte voor heel veel handige spullen
 • is heel erg duurzaam

Check deze video eens. Leuk om te zien wat er allemaal (makkelijk) in past.

Deze prijsactie is voorbij en is gewonnen door Judith met haar verhuis-vraag. We nemen vandaag contact met haar op om de prijs te versturen.

Gerelateerde berichten

22 reacties

 1. Marck Paalvast

  Is de snelle ontwikkeling van de smartwatch uiteindelijk negatief voor de smartphone?

  Beantwoorden
 2. Dorien

  Ik ben ontzettend benieuwd naar software als Terragen en Vue. Dit is sotware waarmee landschappen gecreeerd en gerenderd kunnen worden. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden voor mij als Industrieel Ontwerper!

  Beantwoorden
 3. Lars

  Is het handig om op dit moment een smart watch te kopen? Of moet ik wachten tot de ontwikelling hiervan een beetje slomer gaat?

  Beantwoorden
 4. Joy

  Ik heb altijd ruzie met de accu’s van mijn gsm. Hoe kan ik ervoor zorgen dat deze langer meegaat? Want bij mijn Samsungs zijn ze na hooguit 2 maanden al naar de knoppen 🙁 Binnen een uur leeg en snap er niks van hoe dat kan …

  Beantwoorden
 5. Rosan

  Ik ben heel benieuwd naar de ontwikkeling van de smart watches en dan juist de sport versies.
  Gaat het sport horloge meer een smart watch worden of andersom?

  Beantwoorden
 6. biancie

  Streamen/Streaming je hoort het veel langs komen.
  Op internet kom je heel veel Streaming’s producten tegen
  Bv: Apple TV , Chromecast en nog vele andere.
  Streamen van PC naar Laptop, van Pc naar TV ,van Laptop naar smartphone & Tablet.
  En streamen naar een SpeakerSet.
  Maar hoe werkt het nou en wat is nou eigelijk streaming?

  Beantwoorden
 7. ilse

  Zullen we in de nabije toekomst zo tv kijken dat we als het ware in het beeld zitten? Virtual reality via onze tv?

  Beantwoorden
 8. Jet

  Hoe komt het dat mijn Sonos systeem niet altijd goed werkt? De booster hangt beneden in de meterkast. Beneden in de woonkamer doet de speaker het tot nu toe goed, maar boven heb ik problemen. Nadat ik het speakertje op een veilige plaats in de badkamer had ingebouwd en het snoer had weggewerkt, had ik meer dan 10 pogingen nodig voordat de Sonos app op mijn iPad het speakertje vond. Uiteindelijk lukte het. Als ik boven in mijn slaapkamer vanaf de iPad het badkamer speakertje wil bedienen, is er soms geen verbinding en moet ik de Sonos app opnieuw opstarten. Ik zou best willen sparen voor meer Sonos speakers, maar het moet wel goed werken.

  Beantwoorden
 9. Willeke

  Zou heel erg benieuwd zijn of dit ook zo handig is op een rolstoel.
  Als ik het bekijk het filmpje dan kan je dit ook op de achterkant van je rolstoel doen en de voorkant vast kan maken.
  Hebben jullie dit al geprobeerd, want hij lijkt me echt super handig en veilig en voor de regen omdat het water afstotend is..

  Beantwoorden
 10. Riekie Bos

  ik heb sinds kort fantastisch gadget, een Foolproof EggTimer en deze eierwekker “voelt” wanneer mijn eitje perfect gekookt is zoals ik het wil. Het werkt als een tierelier en ik ben er helemaal gefascineerd door, want hoe werkt dat nou?

  Beantwoorden
 11. natasja emmen

  Ik ben reuze benieuwd wat nu een goede draadloze lader is voor een mobiele telefoon. En of je hem met zo’n lader ook echt goed kunt opladen want ik hoor ook van mensen dat je hem er niet helemaal mee op kunt laden, klopt dit of is het gewoon geklets?? Ben reuze benieuwd naar het antwoord, het lijkt mij nl super handig maar alleen als het ook echt goed werkt natuurlijk.

  Beantwoorden
 12. Roos Kasdorp

  Mijn laptop is inmiddels 4 jaar oud, een hp 8530w. Nu zit ik eraan te denken om het te upgraden door een ssd kaart. Dat is toch de handigste manier om een laptop sneller te maken? Welke ssd kaart adviseren jullie mij?
  En nog een fancy vraagje: hoe zal de nanotechnologie onze communicatie in de toekomst compleet veranderen? 🙂

  Beantwoorden
 13. Rian

  Ik zou graag een nieuwe smartphone willen kopen maar ik heb geen geld voor het nieuwste model iPhone. Zijn er goede alternatieven, of kan ik beter voor een ouder model gaan?

  Beantwoorden
 14. Angela Sap

  Met de smartwatch heb ik niet zoveel, maar de Circret-armband vind ik wel iets heel interessants. Heel subtiel en toch alles bij de hand. Hoe gaat dit zich ontwikkelen? Het is voor mij nog een ‘to good to be true’ verhaal. Maar ik ben wel ontzettend nieuwsgierig en het ziet er geweldig uit.

  Beantwoorden
 15. Jack

  Ik ben enorm benieuwd naar de ontwikkeling van hologrammen. In Science Fiction films zie je het regelmatig langskomen, zelfs al in de eerste Star Wars film. Het lijkt erg futuristisch maar ik heb gehoord dat er al smartphones in de maak zijn die hologrammen kunnen laten zien (Samsung?). Klopt deze informatie? Wat kunnen we op dit gebied verwachten?

  Beantwoorden
 16. Margaretha Anna

  Is het werkelijk waar dat het snoer van de lader van een iPhone 5 direct kapot gaat? heb nu al mijn tweede nieuwe aangeschaft

  Beantwoorden
 17. Judith

  Ik ga verhuizen, welke gadgets zijn handig voor deze zware klus? En welke gadgets mogen niet ontbreken in mijn nieuwe huis?

  Beantwoorden
 18. Sarah

  Samsung heeft besloten de note 5 niet in Nederland te verkopen omdat naar hun mening de spen te weinig wordt gebruikt. Waarom maken bedrijven de keus een toestel in een bepaald gebied niet te verkopen terwijl die er wel populair is, als een functie minder als de andere wordt gebruikt?

  Beantwoorden
 19. Merle

  Zal Apple in de toekomst ooit een Macbook uitbrengen die gerelateerd is op gaming? Apple staat bekend om het design en wordt vooral gebruikt voor bewerkprogamma’s zoals het Adobe pakket. Ik heb zowel een Apple als een Asus. Mijn Asus gebruik ik vooral om online games te spelen en me Macbook is voor school (media design). In de ogen van gamers is Apple een ‘no way to go’. Howel het mij wel wat lijkt als er in de toekomst een model uit komt om mee te gamen. Mijn ervaring met Apple is zeker niet slecht. En het lijkt mij wel wat als er een uitkomt voor zowel gaming als designing. Wat vinden jullie?

  Beantwoorden
 20. Soraya

  In hoeverre zijn we echt ‘asocialer’ geworden door technologie? Ik geloof dit bijna niet aangezien je veel meer mensen kent nu, meer je contacten verdeeld doordat je kan sms’en ipv echt langs moet, we kunnen meer mensen helpen wanneer we bv een oproepje op Facebook voorbij zien komen. Etc etc

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.