high tech huis

Vlekkeloze feestdagen met de wasmachine met wifi

Je kent het wel: met Kerst lekker gourmetten. Vetspetters, een glas wijn dat omvalt. Een vlek zit in een klein hoekje. En het is al zo’n stressvolle periode met deze feestdagen. Wil je niet elke keer weglopen van het diner om te kijken of de wasmachine al klaar is? Gebruik dan de Samsung WW9000. Een wasmachine met wifi bedienbaar.

Een vlek is zo gescoord, maar soms zooo moeilijk te verwijderen uit je net nieuwe kleding. Natuurlijk maakt een goede wasmachine veel goed, maar Eerste Hulp Bij Ongelukjes geeft toch het beste resultaat. Hoe zorg je dat de meest moeilijke vlekken het best verwijderd worden? Met deze instructies kom je zonder stress vlekkeloos voor de dag:

  • Wijn: Laat de stof een uur laten weken in koud water en daarna wassen.
  • Chocolade: Vlek gemaakt? Week het in warm water met wasmiddel. Daarna wassen zoals aangegeven op het label.
  • Vetspetters: Wrijf meteen wat afwasmiddel in. Daarna wassen zoals aangegeven.
  • Kaarsvet: Kaarsvet verwijder je met je vingers. Daarna bedek je de vlek met keukenpapier en haal je er een warme strijkbout overheen. Eventueel nog nabehandelen met wasbenzine.
  • Make-up: Onverdund vloeibaar wasmiddel gebruiken om alles voor te behandelen. Een uurtje laten intrekken en daarna zo heet mogelijk wassen, maar nooit heter dan op het label aangegeven staat.

De Samsung WW9000 is verkrijgbaar voor een prijs van € 1.999,-

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.