Online shoppen - wat is amazon prime day?

Vier Chrome extensions om geld te besparen bij online shoppen

Online shoppen is huge. In 2019 waren er naar schatting 1,92 miljard mensen wereldwijd die iets online aanschaften. 14% van de omzet in retail komt zelfs van online, en in 2023 is dat waarschijnlijk 22%. Met corona en veel winkels die (tijdelijk) dicht gingen werd online shoppen alleen maar groter: vergeleken met een jaar eerder werden er in Q1 8% meer aankopen gedaan.

Maar genoeg over de wereld, terug naar jou. TechGirls zijn altijd op zoek naar de nieuwste gadgets, beste koopjes of de leukste kleding en schoenen. Wist je dat je daar ook technische hulp bij kunt krijgen en je online shopping behaviour volledig kunt optimaliseren?

Zou het namelijk niet leuk zijn als je tijdens het shoppen wat hulp krijgt en je ook nog eens wat euro’s zou kunnen besparen? Dat kan! Er zijn namelijk aardig wat Chrome extensions beschikbaar die jou van dienst zijn. Wij hebben vier betrouwbare en door ons geteste plug-ins op een rij gezet die goed werken voor de Nederlandse shopper. 

Honey – altijd de beste kortingscode

Honey is in de VS een van de meest populaire Chrome extensions. Niet zo gek, want Honey zoekt automatisch naar kortingscodes en vult deze voor je in op de juiste plek. Geen zoektochten meer naar kortingcodes meer en nooit meer korting missen! Honey werkt met alle webshops die met kortingscodes werken, zoals bol.com, H&M, Zalando en Deliveroo. 

MobileMobile

Rekeningaanvuller – Een paar cent erbij voor gratis verzending

Herkenbaar? Je hebt iets leuks gevonden bij bol.com, maar je komt net niet in aanmerking voor gratis verzending omdat de prijs bijvoorbeeld €19,99? Trap niet in de verleiding om iets anders uit te zoeken (en onnodig geld uit te geven). Deze plug-in helpt je door goedkope producten van 1, 2, of meer cent aan te bieden. Zo kun jij je mandje aanvullen tot precies €20, precies genoeg voor gratis verzending. 

Shoptagr

Ben jij net als ik helemaal gek van online windowshoppen? Lekker grasduinen in je favoriete webshops, nieuwe pareltjes ontdekken en vervolgens niets kopen? Misschien is de prijs te hoog, heb je het niet echt nodig of wacht je op je volgende salarisstorting. Shoptagr laat je een gespot product opslaan en één of meerdere wishlists aanmaken. Ook geeft Shoptagr notificaties wanneer het product in prijs verlaagd is en helpt je zo behoorlijk wat geld te besparen. 

Altruisto – denk ook eens aan een ander

Deze is niet voor jezelf, maar voor een ander. Altruisto doneert water, zeep en medische kits aan mensen in arme landen, iedere keer als jij iets iets online koopt. Helaas werkt Altruisto nog maar met weinig Nederlandse sites samen, maar toch staan er een paar opties voor ons tussen, zoals Aliexpress, Booking.com, eBay en Etsy. De lijst met partners wordt gelukkig ook steeds langer en dat hoef je zelf niet eens in de gaten te houden. De plugin laat namelijk ook in zoekresultaten van Google zien of ze een Altruisto partner zijn, handig!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten