Van offline naar online event met Xiaomi Nederland

Xiaomi ( je spreekt het uit: Sha-omi) is de naam van de Chinese tech-gigant die haar eerste fysieke winkel in Rotterdam opent: de MiStore. Door nieuwe regels vanuit de overheid omtrent COVID heeft Xiaomi besloten de lancering van de MI 10T Series online te doen. TechGirl Emilie past zich graag aan en heeft vanuit huis het event gevolgd! In deze vlog worden de Mi 10 T PRO en de Mi Watch uitgelicht.

What’s new?

De winkel

En dan waar het (mede) allemaal om draait: de winkel! Vanaf vrijdag 2 oktober 2020 is iedereen welkom om te komen winkelen. Om 12:00 opent de MiStore aan de korte lijnbaan 12 in Rotterdam.

Op de website van Xiaomi Nederland zijn tot nu toe alleen telefoons en de smart band 4 te vinden. Het aanbod zal alleen maar uitgebreider worden. Producten als de smart waterkoker of bijvoorbeeld de flower monitor kun je al wel bij Bol.com vinden. Leuke gadgets om te geven en te krijgen. Zeker gezien de producten van Xiaomi erg aantrekkelijk geprijsd zijn. Fijn voor Sinterklaas!

Naar welk producten van Xiaomi ben jij nieuwsgierig? Laat het ons vooral weten.

Helaas hadden wij nog geen goodies binnen van Xiaomi- hier hopelijk later meer informatie over!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.