Netfling

Tinder x Netflix = Netfling?!

Wist je dat het geheim van een goede relatie hem niet in de communicatie zit? Het zit hem namelijk in de wederzijdse liefde voor bepaalde Netflix series en films. Tenminste, als we de makers van Netfling moeten geloven.

The secret of a happy relationship isn’t communication

Iedereen is inmiddels wel bekend met Netflix en Tinder. Mochten deze twee namen je toch absoluut niet bekend in de oren klinken, hier een kleine samenvatting: Tinder is de meest populaire (gratis) dating-app van dit moment. Na het downloaden van de app log je in met je Facebook account en bekijk je mogelijke gegadigden in de regio. Zie je iemand wel zitten dan ‘swipe’ je die persoon richting ‘like’ of je veegt hem of haar vol overtuiging weg. Ziet iemand jou ook wel zitten en is er dus sprake van een match, dan ontstaat er de mogelijkheid om met elkaar te chatten.

Netflix is een online video streaming dienst waarmee je naar films, televisieseries, documentaires, concerten en zelfs cabaret vanuit je eigen luie stoel kunt kijken. Twee totaal verschillende applicaties dus, Tinder en Netflix. De creatieve koppen achter Super Powered, a SuperHeroes innovation unit, proberen de twee grote namen echter samen te voegen in Netfling.

Wat is Netfling?!

Netfling is een app waarmee je, je perfecte match kunt vinden aan de hand van jouw Netflix media voorkeuren. Je logt in op de app via je Netflix account en de app toont je vervolgens mogelijke matches aan de hand van jouw Netflix favorieten. De ideale manier om een date te vinden om samen een filmpje mee te kijken. De app van Super Powered is echter nog een concept. Het is onbekend wanneer deze te downloaden is in de bekende app stores. Tot die tijd zal je het toch nog even met de Tinder vleeskeuring moeten doen.

MobileMobile

 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.