Techgirl's TV-Tip

TechGirl’s TV-Tip: The Normal Heart (2014)

In TechGirl’s TV-Tip van deze week zit zo’n fantastische, prachtige film dat we eigenlijk niet kunnen wachten tot het eindelijk vrijdag is, want dan is deze film op televisie: The Normal Heart. Deze op een waargebeurd verhaal gebaseerde film draait om aids-activist Larry Kramer. Bovenal laat de film zien hoe het in de jaren ’80 was om als man homo te zijn en vooral hoe aids zich ontwikkelde. Een prachtige film om even flink verdrietig van te worden, maar ook van te genieten: Kramer heeft ontzettend veel betekend voor de wereld.

Regisseur is Ryan Murphy, die schreef voor onder andere American Horror Story en Glee. Larry Kramer, die in deze film Ned Weeks heet, wordt gespeeld door Mark Ruffalo, die de sterren van de hemel speelt. Dit is een film die binnenkomt en je de eerste dagen niet meer zal loslaten. Absoluut kijken, The Normal Heart om 22:10 uur op Canvas, vrijdag!

Meer Techgirl’s TV-Tips:

Dinsdag 29 november – Serenity om 22:50 uur op Veronica
Deze film, gebaseerd op de briljante serie Firefly, is een soort sci-fi western, met een grappige hoofdrol voor Nathan Fillion.
Woensdag 30 november – Cell 211 om 22:35 op RTL7
Beklemmende, fantastische film over een gevangenis waar een opstand uitbreekt, bekeken vanuit zowel in als uit de gevangenis en door zowel de ogen van een gevangene als die van een cipier. Heel fascinerend.
Donderdag 1 december – Freedom Writers om 22:30 op RTL8
We hebben een klein zwak voor Hilary Swank, die in deze film als een soort moraalridder-lerares haar studenten aan het schrijven wil krijgen.
Vrijdag 2 december – The Normal Heart om 22:10 uur op Canvas
Zaterdag 3 december – Superbad om 20:00 uur op RTL7
Na al die indringende dramafilms hebben we zin in iets luchtigs. Dat komt goed met Superbad, waarin Michael Cera en Jonah Hill de hoofdrollen hebben.

Video-On-Demand Tips:

Gravity op Pathe Thuis
Snatch op Horizon Go, Netflix en pathe Thuis
It’s a Wonderful Life op Videoland
The Secret Life of Pets op Videoland en Pathe Thuis

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.