Love

Te laat met je Valentijnscadeau? Maak het goed met Google Assistent!

Over een week is het alweer tijd voor Valentijn. Nu alle winkels voorlopig nog dicht zijn en er veel vertraging is bij de pakketpost, is de kans best groot dat je te laat bent met een cadeau voor je Valentijn. Wil jij het toch een beetje goedmaken? Dat kan je natuurlijk lekker modern doen met behulp van Google Assistent.

Maak er een romantische avond van

Als je te laat bent om een Valentijnscadeau te geven, kan je er toch nog eenvoudig een romantische avond van maken door middel van Google Assistent. Vraag Google bijvoorbeeld om romantische muziek op te zetten: “Zet romantische muziek op“. Daarnaast helpt licht ook enorm om een romantische sfeer te maken, dus dim de lampen in de kamer of verander de lampen van kleur: “Dim de [naam lamp] ” of “Maak [naam lamp] rood“. Bij een romantische sfeer is een “trip down memory lane” ook altijd leuk. Om daarbij te helpen kan je Google Assistent vragen om een fotovoorstelling te presenteren: “Laat me mijn foto’s zien van …“. Op deze manier laat Google je alle foto’s zien die jij wilde zien uit je Google fotocollectie. Zo maak je er toch een ultieme romantische avond van en kan je het goedmaken met Google Assistent.

Los het op met een beetje humor

Humor kan in een relatie erg belangrijk zijn. Zo kan het een goede strategie zijn om het goed te maken met wat humor van Google Assistent. Zo kan je Google een grap laten vertellen: “Vertel eens een grap“. Als je iets romantischer wil zijn kan je ook Google een gedicht laten vertellen: “Vertel een gedicht“. Wat nóg romantischer is, is natuurlijk je eigen gedicht verzinnen. Deze kan je door Google Assistent laten omroepen in je huis. Dit kan rechtstreeks vanaf je Android smartphone of via de speaker indien je minstens 2 speakers hebt (met Google Assistent). Indien je Valentijn niet bij jou in huis is, kan je ook nog Google Assistent een romantisch bericht laten sturen naar hem of haar. Dit kan je doen door “Verzend een bericht naar … ” voor een sms of “Verzend een WhatsApp-bericht naar… ” voor WhatsApp. Pas dan wel op dat Google Assistent je bericht goed heeft verstaan voordat het verstuurd wordt om verwarring te voorkomen 😉

MobileMobile

Is dit allemaal niet gelukt? Dan kan je Google altijd nog vragen om je Valentijn te zijn: “Wil jij mijn Valentijn zijn?”

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

Cookies op TechGirl.nl

Mogen wij cookies plaatsen?

Privacy beleid | Sluiten