Sennheiser PXC 550 hoofdtelefoon. Zoveel geld wel waard?

Is alleen het beste, goed genoeg voor jou? Dan moet je misschien eens kijken naar de Sennheiser PXC 550 hoofdtelefoon. Niet met het meest vrouwelijke design ooit, maar hij zit heerlijk en zijn geluidskwaliteit is subliem te noemen. Ideaal voor lange reizen, onder andere omdat hij draadloos is. Lees er meer over in onderstaande review of bekijk onze video.

Design

De Sennheiser PXC 550 ziet er luxe uit, maar heeft niet echt een vrouwelijk look. De oorschelpen zitten heerlijk over de oren heen, maar zijn tevens wat grof en donker te noemen. De zachte wattering, die zich zowel in de oorschelpen als rond de hoofdband bevindt, voelt zo prettig aan, dat het geen straf is om de hoofdtelefoon voor langere tijd te dragen. Het slimme design van de PXC 550, maakt het een ultiem item voor op reis; bediening via de rechteroorschelp (ik kreeg dat helaas niet voor elkaar), draadloos design en gemakkelijk op te vouwen. Voor de aankoopprijs krijg je er trouwens ook een draad bij voor als je daar toch liever gebruik van maakt.

Geluidskwaliteit

Connect deze Sennheiser headphone met je telefoon via een bluetooth verbinding. Erg makkelijk om te doen. Zoek een lekker muziekje op en de songs spelen door de hoofdtelefoon. Afhankelijk van de soort muziek die je luistert, kun je warme klanken- of hoge schelle tonen beter tot uiting laten komen. Hiervoor gebruik je de CapTune app (Google Play Store). Ook is die klankpersonalisering deels mogelijk via de knoppen op de hoofdtelefoon zelf.

Helemaal ideaal op reis (lees: om vervelende kinderen in het vliegtuig te negeren) is het hybride NoiseGard systeem. Als je deze inschakelt, hoor je vrij weinig van omgevingsgeluiden meer. Ik moet zeggen dat het enorm goed werkt (zie video!)

Batterij

De draadloze hoofdtelefoon kan tot wel 30 uur aan blijven, zonder opgeladen te worden. Kanttekening: dit is wat de specificaties vertellen, maar ik moet bekennen dat ik de PXC 550 te kort in handen heb gehad om dit te verifiëren.

Kopen?

Heb je 399 euro over en heeft deze review je overtuigd? Koop dan snel zo’n PXC 550 hoofdtelefoon bij Bol.com 😉

Design
6.5
Comfort
9
Bediening
8
Geluidskwaliteit
9.5
Batterij
9.5
Accessoires
7.5
8.3

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.