Sennheiser headphone

Sennheiser introduceert hoofdtelefoon met ingebouwde assistent

Stel je eens voor: een hoofdtelefoon die helemaal met je meedenkt. Als je ‘m af zet dan stopt de muziek automatisch. En klap je de oorstukken naar binnen, dan schakelt de hoofdtelefoon zich vanzelf uit. Siri is ingebouwd, als ook Google Assistant. Nom nom nom – vertel me meer!

Makkelijk te gebruiken

De nieuwe Momentum Wireless hoofdtelefoon is de jongste uitbreiding op Sennheiser’s assortiment. Het bedrijf meent dat de hoofdtelefoon makkelijk te koppelen is met je telefoon (via NFC) en dat je via spraak easy kunt switchen van songs bijvoorbeeld. Onderweg schermt de Active Noise Cancellation (met drie standen) je af van omgevingslawaai. En in situaties waarin je je bewust wilt blijven van wat er om je heen gebeurt, kan met de Transparent Hearing-functie naar eigen smaak het omgevingsgeluid worden gecontroleerd. Hoe goed dat werkt, dat moeten we natuurlijk zelf proefondervindelijk testen!

Prachtig design

De met schapenleer afgewerkte oorschelpen en de glasparel-gestraalde roestvrijstalen stelbeugels stralen wat luxueus uit. Het zachte schapenleer van de gewatteerde oorschelpen en hoofdbeugel biedt extra draagcomfort, ook bij de lange luistersessies. De batterij heeft een werkingsduur van 17 uur, zonder tussentijds te worden opgeladen. Met de inklapbare hoofdbeugel is de Wireless hoofdtelefoon handig op te bergen, in het meegeleverde etui.

Nooit meer kwijtraken, of toch?

Deze hoofdtelefoon met ingebouwde assistent, maakt ook gebruik van locatietechniek. De geïntegreerde Bluetooth-tracker zorgt ervoor dat je je hoofdtelefoon via de TILE-app makkelijk opspoort.

De nieuwe Momentum Wireless hoofdtelefoon is per direct leverbaar in zwart leer en heeft een adviesprijs van 399 euro. In november komt een zandwitte uitvoering uit.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.