Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A7 – ik zie het verschil niet meer

Laat me voorop stellen: ik wil niet schrijven over massaproducten. Apparaten die als warme broodjes over de toonbank gaan, puur en alleen omdat een bepaald merk deze ontwikkelde. Waarom ik toch over de Samsung Galaxy A7 schrijf? Misschien wel om je gerust te stellen dat ook ik het verschil tussen de Galaxy’s nauwelijks meer zie.

Ik citeer: “Wij ontwerpen producten die een grote groep mensen aanspreken en die voorlopen op sociale trends. Door het lichtmetalen design en de krachtige hardware biedt de Galaxy A7 de beste gebruikservaring.” Maar goed… dit zeiden ze ook van de Galaxy A5 en A3: “De Galaxy A5 en A3 hebben een prachtig en volledig metalen body met ultradun ontwerp, geavanceerde hardware en de beste social media-mogelijkheden. Met de Galaxy A5 en A3 bieden we jonge, trendbewuste gebruikers de beste Galaxy-ervaring ooit.”

So, what’s the difference? Dat zal ‘m waarschijnlijk in technische details zitten. Helaas heeft Samsung nog geen document online geplaatst waarin we de specs van de A5 en de A7 naast elkaar kunnen leggen. Maar goed… wie wil dat? Dat zou niet de basis moeten zijn. Ik wil het (eigenlijk) al met het blote oog kunnen zien.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.