Salora AirTable Review – een muzikaal meubelstuk!

Erger jij je groen en geel aan grote, zwarte luidsprekers in je interieur? Past het niet bij de landelijke uitstraling die je probeert neer te zetten? We got you! Gelukkig zijn er genoeg alternatieven te bedenken, zoals deze Salora AirTable bijvoorbeeld. Een muzikaal meubelstuk om echt blij van te worden, zo verklap ik maar vast.

Salora AirTable in het kort…

De Salora AirTable is een bijzettafeltje op hoge poten. Je zou ‘m ook in de categorie ‘krukjes’ kunnen plaatsen, maar hij is niet geschikt om op te gaan zitten. Dus ‘tafel’ it is. Mét geïntegreerde luidsprekers, die je via een Bluetooth verbinding met je telefoon kunt connecten. Heerlijk! Hij ziet er niet alleen mooi uit, maar klinkt ook hartstikke goed. Is deze review dan één groot ‘Happy Halleluja-verhaal’? Nee hoor, we blijven kritisch.

Onze volledige ervaring zie je terug in de video bovenin dit artikel. Vergeet je ook niet even te subscriben op ons YouTube channel, voor meer filmpjes als deze 😉

Salora AirTable review
Pluspunten
Design
Installatie
Geluidskwaliteit
Minder positief
In het oog springende zwarte kabel
9
  1. Leuke review Techgirl en gaaf product!
    De kabel is helemaal niet nodig want er zit een hele “dikke” accu ingebouwd, dus je kan ook nog eens draadloos genieten van je muziek, zowel binnen als buiten!

  2. Klopt Robbert. De Table kan ook zonder de stroomkabel gebruikt worden.
    Persoonlijk vind ik het irritant om mezelf eraan te herinneren de speaker af en toe op te laden, dus laat ik de kabel er dan liever aan hangen. Maar om esthetische redenen kan dat natuurlijk wel een overweging zijn 😉

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.