Review: nooit meer boetes rijden dankzij Flitsmeister ONE?

Een bekeuring, auw… doet toch altijd even pijn, hè? Zonde van het geld, want je had er beter nieuwe schoenen van kunnen kopen of het geld lekker op je spaarrekening kunnen laten staan. Wil jij geen bekeuringen meer rijden? Houd je dan overal braaf aan de snelheid 😉 Maar mocht je nou een behoorlijk zware rechtervoet hebben, dan is de Flitsmeister ONE misschien een oplossing! TechGirl Stephanie zocht voor je uit wat de Flitsmeister ONE is en wat je ermee kunt doen.

Nooit meer vergeten om Flitsmeister aan te zetten?

Flitsmeister is een bekende gratis app voor je telefoon die jou met geluidssignalen waarschuwt voor flitsers en gevaarlijke situaties. Je kunt ook een Flitsmeister PRO account nemen; dan krijg je geen reclame en steun je de ontwikkeling van de app.

Met de app letten weggebruikers op of ze ergens flitsers of gevaarlijke situaties tegenkomen. Flitser gespot? Meld ‘m via de app. Gevaarlijke situatie? Ook die kun je melden via de app om zo andere weggebruikers te waarschuwen. Klinkt handig, hè? Maar dan moet je niet vergeten om de app aan te zetten. Heb je de app niet ‘open’ dan krijg je de waarschuwingen niet. Met de Flitsmeister ONE ga je dit nooit meer vergeten.

Wat is Flitsmeister ONE?

Het kleine zwarte kastje oogt simpel met maar twee grote knoppen en één ledlampje. Na het koppelen van de app van Flitsmeister zorgt het kastje ervoor dat de app wordt opgestart zodra je bij het kastje in de buurt komt. Plaats jouw kastje dus ergens in je auto en iedere keer als je instapt, start Flitsmeister automatisch op.

Kom je in de buurt van een flitser of een gevaarlijke situatie? Dan krijg je via het kastje een optische melding met licht en geluid waarna jij de situatie met het vinkje of juist het kruisje kunt beoordelen. Is het een veilige situatie of niet? Geef het aan om andere weggebruikers van informatie te voorzien.

Is het wat? Die Flitsmeister ONE?

Ja! Het kleine kastje heeft een lange batterijduur en waarschuwt tijdig voor flitsers en gevaarlijke situaties. Komt er bijvoorbeeld een ambulance aan, dan krijg je een waarschuwing van het kastje.

Een investering van €49,95 is niet het hoogste bedrag ooit en goedkoper dan een bekeuring 😉

Nieuwsgierig naar andere gadgets? Je vindt ze hier.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.