Ughhh. Maandagmorgen. Daar sta je weer voor de spiegel. Even plamuren, lijntje boven je ogen, lippenstiftje op. Lekkere standaard eye make-up, zoals altijd. Eigenlijk ben je wel toe aan een make-over. Maar hoe? – De ModiFace Mirror biedt uitkomst. Deze 3D-spiegel helpt je de make-up te kiezen die het beste bij je past.

Bij het bestellen van de ModiFace Mirror ontvang je een iPad Air 2, waarop een applicatie is geïnstalleerd van ModiFace. Je zet de iPad neer als een soort van spiegel. Je gezicht moet zichtbaar zijn voor de frontcam. Vervolgens kun je de oneindige opties doorlopen die beschikbaar zijn voor haar, make-up, huid en verjongingsprocessen. In no-time ben je geswitcht naar een andere tint rood voor je lippenstift. Zit de tint die je erbij wilt hebben er niet bij, maar heb je die wel thuis, dan kun je die voor de camera houden. Vervolgens wordt de tint gekoppeld aan het programma en staat deze er vanaf dan ook in.

Ander dingetje: laat je adviseren over bepaalde producten! Zo kun je je arm voor de camera houden om de tint van je huidskleur op te laten nemen. Het programma laat je weten welke tint dit precies is en wat je nodig hebt. Zit je in dubio of je een bepaalde behandeling wilt ondergaan, dan kun je ook zien hoe je gezicht er uit zou komen te zien, wat betreft verjonging. Dit is natuurlijk een globaal iets. Wil je iets specifieker weten hoe het eruit komt te zien, dan kun je contact opnemen met ModiFace.

Of ik mezelf al make-overs zie doen met de ModiFace Mirror? Ik weet het niet. Leuk om te zien, absoluut. Maar om het daadwerkelijk toe te kunnen passen… Iemand die me een lesje eye make-up aanbrengen, kan geven misschien?!

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.