Cellularline Combo

Nieuwe telefoonhoesjes van Cellularline!

Aangezien ik redelijk recent een nieuwe iPhone heb aangeschaft, begon op dat moment ook de zoektocht naar het perfecte telefoonhoesje. Bij mijn oude iPhone 5 had een een boekidee, met plek voor genoeg pasjes. Helaas heb ik wat negatieve ervaringen gehad met hoesjes die uit elkaar vielen binnen een maand, terwijl dat eigenlijk niet zou mogen met die prijs. Dus eigenlijk ben ik nog steeds zoekende naar het perfecte hoesje!

Een van de nieuwe hoesjes van Cellularline die meteen mijn aandacht trok, was een Combo case voor de iPhone 6. Dit is een boekformaat hoesje, maar een uitneembare back cover. Waardoor je zou kunnen wisselen tussen twee hoesjes, terwijl je er wel maar voor eentje betaald. Hierdoor kan je de ene keer je pasjes in je telefoon kwijt als je liever geen grote portemonnee mee neemt, maar de andere keer is de back cover genoeg omdat je zin hebt om met een grote tas te sjouwen. Het hoesje sluit met een magneetsluiting, waardoor je zeker weet dat hij goed afgesloten is en er geen pasjes uitvallen. Het enige wat mij een beetje tegenvalt, is dat het materiaal geen leer is. Waardoor ik bang ben dat het snel slijt.

Een ander model van de nieuwe lijn, de Suite, is wel van leer gemaakt. Dit hoesje heeft dus niet de voordelen van een uitneembare back cover, maar wel het materiaal wat ik zelf graag om mijn telefoon heen heb. Wat ik helaas een nadeel vindt, is dat er maar twee pasjes in kwijt kan, dus de combinatie pinpas-rijbewijs-Ov gaat nooit passen. Deze hoesjes zullen komen voor de iPhone 6. Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge. Binnenkort zal hij ook op de markt worden gebracht voor Xperia Z3+, Z5, Z4 Compact en One (M9).

Ook brengt de nieuwe lijn van Cellularline universele telefoonhoesjes, nieuwe sportgadgets, zoals een in-ear nekband en fitness armband, een powerbank en twee fitness trackers. Ook komen er nieuwe opladers, waarbij er gefocust is op het snel opladen van je telefoon in een zo’n kort mogelijke tijd.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.