Netflix

Netflix test timerfunctie op Android

Een timerfunctie op Netflix? Jep! Voor Android, in ieder geval. De test moet uitwijzen of het prettig werkt om na een bepaalde ingestelde periode automatisch (getimed dus) te stoppen met filmpjes kijken…

Absoluut… dat kan heel handig zijn. Bijvoorbeeld als je voor jezelf een klok moet zetten om te stoppen met bingen (hallo, je moet morgen weer werken?!) of voor als je altijd maar in slaap valt tijdens het Netflixen. Met de timerfunctie kun je kiezen tussen vier tijdsinstellingen: 15 minuten, 30 minuten, 45 minuten of tot het einde van je aflevering kijken. Nadat de geselecteerde tijdslimiet is verstreken, stopt de Netflix-app automatisch. Nog een bijkomend voordeel: dit zou in theorie de levensduur van de batterij van je Android moeten verlengen.

De test is dus vooralsnog alleen op Android, maar Netflix wil kijken of ze ’t verder kunnen uitbreiden naar bijvoorbeeld de app op je televisie. Dat is dan weer handig met kids die nog één aflevering mogen kijken – of tot een bepaald tijdstip mogen kijken-, en dan naar bed moeten. Welke kiddo probeert het niet om een extra aflevering of extra tijd te sneaken ;-). Met de timerfunctie stopt Netflix dus automatisch. Ha!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.