Toen het bekend werd dat er heel wat series en films van Netflix zouden verdwijnen, hield ik mijn hart vast. Oh help ,daar gaat mijn abonnement, want ik wil wel leuke dingen kunnen bekijken. Gelukkig is Netflix enorm goed in het maken van nieuwe series en films zoals Everything Sucks!

De Netflix serie Everything Sucks brengt je terug naar de tijd waarin Sweet Valley High, Saved by The Bell en Boy Meets World helemaal hip en happening waren. Everything Sucks speelt zich uiteraard af op een school inclusief een dorky (was toen een hip woord) directeur die nog te graag cool gevonden wilde worden. De nummers van o.a. Tori Amos en Oasis vliegen je om de oren en brengen je terug naar de tijd waarin je jouw eerste verliefdheid ervaarde.

In de serie krijgen de pubers allemaal te maken met de ingewikkelde gevoelens die bij het volwassen worden horen. Hoewel het stukken serieuzer gebracht wordt dan bij de eerder genoemde jaren ’90 series, zit in Everything Sucks ook wel genoeg humor om even op adem te komen. Het is zeker een serie die mooie stereotypes neerzet en die taboes zoals homoseksualiteit doorbreekt. Wat ik ten slotte helemaal gaaf vind, is de vrouwelijke hoofdrol van cameravrouw in de AV-Club op school! Kijken dus, de nieuwe Netflix serie Everything Sucks!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.