Moto e6 plus

Motorola kondigt nieuw toestel aan: Moto e6 plus

IFA is in volle gang en één van de grootste aankondigingen deze dagen komt van Motorola. De e-reeks van Motorola is de wat beter betaalbare lijn en daarin is nu een nieuw toestel aangekondigd: Moto e6 plus. Aangezien de Motorola One erg bevalt, zijn we benieuwd of e6 plus eenzelfde kwaliteit zal leveren.

Moto e6 plus heeft een dual camerasysteem, wat betekent dat het toestel aan de achterkant twee camera’s heeft. De ene camera is 13 megapixels voor haarscherpe foto’s en het toestel heeft een groot diafragma, waardoor je bredere foto’s kunt maken. Er zit een dieptesensor in van 2 megapixel met bokeh, wat betekent dat je portretfoto’s kan maken waarbij de persoon scherp is, en de achtergrond vaag. Wil je jezelf nog wat oppoetsen, dan kun je van de beauty-modus gebruikmaken.

Selfies

Ben je nogal een #selfiegirl dan kun je met de 8 megapixel frontcamera prima uit de voeten. Er is een zachte schermflits beschikbaar, waardoor je er niet meteen uitziet als een spook, maar juist wat ‘warmer’ wordt aangelicht. Maak je gigantisch veel selfies, dan kun je gelukkig een microSD-kaart kwijt in het toestel van 512 GB, zodat je nooit een selfie hoeft te deleten. De opslag van het toestel zelf is 128 GB.

MobileMobile

Het display is 6,1 inch en dat is vrij groot voor een Motorola. Sterker nog, het is het grootste scherm op een Motorola ooit. Wat we ook heel tof vinden, is dat de telefoon in rode kleuren komt: Rich Cranberry, Bright Cherry, maar bijvoorbeeld ook Caribbean Blue en Polished Graphite. De telefoon draait op Android 9 Pie en heeft als adviesprijs 159,99 euro. Hij verschijnt half september in Nederland.

Moto E6 Plus

We zijn erg benieuwd naar het toestel, dat niet alleen in funky kleurtjes komt, maar ook nog eens aan de goedkope kant is. Of de camera’s het gaan waarmaken en of we niet toch iets meer van Motorola One houden, dat gaan we hopelijk later deze maand testen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.