mooie laptoptas

Mooie laptoptas, ook voor buiten het kantoor (review)

Ben je op zoek naar een mooie laptoptas en ben je benieuwd of de Targus collectie geschikt is voor jou? Misschien kan mijn ervaring je helpen met het maken van jouw keuze. Ik koos voor de Newport Backpack (Navy) met gouden ritsen en knaloranje voering… I know, dat klinkt nogal funky!

Specificaties

  • Laptoptas die je als rugzak kunt dragen
  • Geschikt voor 15 inch laptops
  • Geschikt voor een 12,9 inch iPad Pro
  • 28.27 x 45.72 x 13.34 cm (breedte x hoogte x diepte)
  • 15L inhoud
  • Beschikbaar in de kleuren: marineblauw, zwart en olijfgroen

Waarom de Targus Newport Backpack (Navy)?

Er zijn een aantal criteria die ik gebruik als ik op zoek ga naar een nieuwe laptoptas. Prijs is een belangrijke, maar ook de grootte van de tas vind ik belangrijk. Het mag er niet huge uitzien, maar stiekem moet er wel mega veel in passen. (Of ben ik nou de enige die altijd van alles met zich meezeult?)

Ook een goede overweging: wil je jouw laptoptas op je rug dragen, wil je er vooral heel zakelijk mee voor de dag komen of ben je juist op zoek naar een combinatie van die twee? Ik heb in het verleden meerdere dingen geprobeerd: van rugzakken, tot een handtas die ik ook over één schouder kon dragen en een rugzak die ik kon omtoveren tot trolleykoffer.

Hartstikke handig allemaal, maar ik hou ervan om geregeld te wisselen van laptoptas. Voor mij is het een belangrijk mode-accessoire wat past bij mijn lifestyle. Op dit moment neig ik weer naar een wat stoerder voorkomen, maar met een vrouwelijke uitstraling.

In de praktijk…

Ik heb de laptoptas meegenomen naar Barcelona, toen we allemaal vrij konden reizen en Corona nog niet gearriveerd was in Europa. Wat een super handige rugtas om mee te nemen! Ik vloog met Vueling en mocht één stuk handbagage meenemen en een kleine tas. Alhoewel ik mijn laptoptas echt vol had gestopt, kon hij prima door voor een kleine tas. Mijn laptop, gimball, tablet, e-reader, hoofdtelefoon, eten, drinken, medicijnen, bikini, et cetera… het paste er prima in.

MobileMobile

Nou ben ik op reis toch wel bang om bestolen te worden. ‘Ik als plattelandsmeisje in zo’n grote stad’. Onzin natuurlijk, maar voorzichtigheid is nooit verkeerd. Persoonlijk ben ik erg blij dat veel van de ritsen van deze tas onder afdakjes verwerkt zijn. En ook binnenin de tas zitten allerlei vakjes verwerkt, zodat je een soort extra beveiliging hebt. Bovendien is het handig om kleinere accessoires netjes in op te bergen, zonder dat ze door je tas slingeren.

Ik was superblij dat ik deze Targus tas net op tijd voor mijn reis ontving: de donkerblauwe kleur past goed bij mijn kledingstijl, de donkere zwarte vlakken geven het een stoere uitstraling, dankzij de lederen look die is toegepast. Voor de vrouwelijke touch zijn er gouden ritsen geplaatst in deze tas. Hate it or love it. Dat geldt eveneens voor de goed gewatteerde binnenkant van deze rugtas: niet iedereen zal fan zijn van het fel oranje.

Prijs van deze mooie laptoptas

Wie googelt naar ‘Targus Newport Backpack Navy‘ komt meerdere aanbieders tegen. Prijzen variëren van 72 tot en met 119 euro. Het kan dus wel de moeite waard zijn om even vergelijkend warenonderzoek te doen. Dat scheelt je makkelijk tientallen euro’s.

Conclusie

Ik ben erg blij met deze Targus laptoptas. En ja, zoals hierboven beschreven: ik heb hem gekregen om deze review te kunnen schrijven, dus niet zelf betaald. Een criterium wat ik op zulke momenten hanteer: zou ik ‘m aanraden aan mijn vriendinnen? En ja, dat ga ik zeker doen. Doe ermee wat je wilt 😉 Ik ben happy met mijn keuze!

mooie laptoptas
Pluspunten
Stijlvol design
Multifunctioneel bruikbaar
Vele vakken en opbergmogelijkheden
Minder positief
Kan prijzig zijn
Oranje voering is niet voor iedereen
9

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.